Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

17. 3. 2023

PADLÓ A GARÁZSBAN SAJÁT KEZŰLEG

Garázst épít vagy újít fel? Ön egy barkácsoló, akinek a szenvedélye a saját projektje, vagy egy olyan ember, aki egyszerű felújításra vágyik?

Az önerőből lerakott garázspadló egy olyan téma, ami sok embert érdekel, és sokan közülük elégedett ügyfeleinkké válnak. A Fortelock PVC-padlólapok tulajdonságaik és könnyű lerakhatóságuk miatt egyedülállóak, és megfelelnek a garázspadlóval szemben támasztott valamennyi követelménynek.

Hol kezdjük? A megfelelő padlóburkolat kiválasztásával.

A garázspadló kiválasztásakor a következő tényezőket kell figyelembe venni:

A garázs rendeltetése

Ha a garázst járművek parkolására használja, a padlónak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a mechanikai sérüléseknek. Ha garázsát műhelyként vagy raktárként használja, a vegyszerekkel és olajokkal szembeni ellenállás fontosabb lehet. Mindkét esetben a Fortelock Industry padlót ajánljuk, ami ellenáll a nehezebb tárgyak becsapódásának, valamint ha rövid ideig teszi ki őket a vegyszerek hatásának.

Anyag

Számos anyagot használnak a garázspadlóhoz, többek között betont, epoxi bevonatokat, csempét, vinilt, laminált padlót, fát vagy tartós PVC-t. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, de a PVC-padlólapok a legtöbb követelménynek megfelelnek.

Tartósság

A garázspadlónak ellenállónak kell lennie a mechanikai sérülésekkel, vegyszerekkel és olajokkal szemben. Mint már említettük, a Fortelock Industry padlólapok rendkívül tartósak. Ha azonban lokálisan mégis megsérülnek, könnyen kicserélhető csak a sérült rész egy újra.

Karbantartás

A garázs padlójának könnyen karbantarthatónak és tisztíthatónak kell lennie, különösen akkor, ha járművek parkolására használják. Ezért célszerű olyan PVC-padlólapokat választani, amelyek könnyen karbantarthatók. Nem maradnak rajta zsíros foltok, és nem morzsolódnak, mint a betonpadló. Tudjon meg többet a Fortelock padlók tisztításáról a videónkban. A tisztítószerek megtalálhatók a kiegészítő árukészletünkben. 

Ár

A garázspadló kiválasztását az ár is befolyásolhatja. Egyes anyagok olcsóbbak, mint mások, de kevésbé tartósak vagy kevésbé esztétikusak lehetnek. Mások esetében a padlót szakembernek kell leraknia. A PVC-padlóburkolattal a lerakást saját maga is elvégezheti anélkül, hogy további költségeket kellene befektetnie egy mesteremberbe.

Megjelenés

A garázspadló megjelenése összefügg a rendeltetésével. Egyesek számára ez jelentéktelen szerepet játszik, mások számára a garázs csak egy újabb helyiség a házban. A PVC-padlólapok lehetőséget adnak a különböző színek kombinálására, és modern és atipikus kialakítást kínálnak. Használja a Látványtervezőt a Fortelock padló megjelenítéséhez a garázsában.

A garázs padlójának kiválasztásakor vegye figyelembe ezeket a tényezőket, és konzultáljon szakértőinkkel, ha nem tudja, melyik padló a legjobb az ön számára.

Mi a következő lépés? Megmondjuk, hogyan rakhatja le a garázspadlót saját kezűleg:

  1. Készítse elő az összes szükséges szerszámot és anyagot – mérőszalagot, vágókést, hőlégfúvót, szükség esetén ragasztót vagy rögzítőszalagot, valamint padlóburkolatot, szegélyléceket, felhajtó profilokat és sarkokat.
  2. Mérje meg a garázs méretét, és számolja ki a szükséges padlólapok számát a választott típusnak megfelelően. Ebben segít Önnek a konfigurátorunk.
  3. Készítse elő az alapréteget. Ez nem nehéz, csak távolítsa el a nagyobb egyenetlenségeket gittel, és szabadítsa meg az eredeti felület a nagyobb szennyeződésektől és a portól.
  4. Gondoljon a kívánt megjelenésre. Állítsa össze a mintát igényeinek és ízlésének megfelelően. Kombinálja a színeket, és ossza a teret külön részekre, vagy emelje ki az egyes területeket. Használja ki az eredeti minta nyomtatás CUSTOM előnyeit saját grafikával.
  5. A padlólapokat a műszaki adatlapon és a szerelési útmutatóban foglaltaknak megfelelően rakja le.Ha a garázs padlója ki van téve a napnak, ragassza le a padlót. Ne felejtse el betartani a tágulási hézagokat a padló kerülete körül.
  6. Fejezze be a telepítést a szegélylécekkel, felhajtó profilokkal és sarkokkal.
  7. Ne felejtse el eltávolítani az összes hulladékot és kitakarítani a garázst. A megfelelő tisztításhoz merítsen ihletet a tisztítási videónkból vagy cikkünkből.

Fontos megjegyezni, hogy a garázspadló telepítése jelentős figyelmet és gondosságot igényel. A padlóburkolatunk lerakásával azonban még a gyerekek is megbirkóznak, úgyhogy ne aggódjon, és vágjon bele. A telepítési utasításokat tartalmazó videó segít önnek ebben.

Tekintse meg a vásárlóink referenciáit is.

Garázs padló 01 Garázs padló 02 Garázs padló 03 Garázs padló 04

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék