Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Padlólapok visszavétele

Környezetvédelmi programunk keretében felajánljuk vásárlóinknak, hogy visszavesszük a feleslegessé vált, és egyébként hulladéklerakókba kerülő Fortelock PVC padlólapokat. E szolgáltatásunknak köszönhetően időt, problémákat és pénzt takaríthat meg, valamint hozzájárul a környezetvédelemhez. Juttassa vissza a padlólapokat, és mi gondoskodunk a hulladék újrahasznosításáról, illetve újrafelhasználásáról.

Milyen típusú padlólapok visszaadására nyílik lehetőség?

Összes Fortelock padlólap típus, függetlenül a kopás mértékétől. A Fortelock padlólapok a padlólap alján található logó alapján könnyedén beazonosíthatók. A szolgáltatás kizárólag Fortelock padlólapokra korlátozódik, mielőtt az elküldéshez becsomagolná a padlólapokat, győződjön meg róla, hogy nem szándékozik más márkájú padlólapokat, sem más PVC anyagból készült termékeket küldeni. Ez a visszaküldött szállítmány nem került átvételre.

Lehetséges szállítási módok

Mindazoknak, akik a nagyobb távolság miatt a nem tudják a padlólapokat visszajuttatni cégünknek, a Fortemix típusú szállítást kínáljuk. Töltse ki az űrlapon a felrakás helyét, a padlólapokat a gyakran feltett kérdésekben megadott utasításoknak megfelelően csomagolja be, majd várja meg a visszaigazoló e-mailt és a fuvarozó által az átvételre vonatkozóan megküldött információkat. A Fortemix szállítás fizetett szolgáltatás. Mi azonban biztosítjuk, hogy a szállítási díj ne kerüljön többe, mint a régiójukban jellemző hulladéklerakó általi tárolás díja.

Gyakran feltett kérdések

Szállítás és csomagolása
Mennyi a minimálisan vagy maximálisan visszaadható padlólap mennyiség?

A padlólapok száma nem korlátozott.

Hogyan csomagoljunk be az elszállítandó padlólapokat?

Kérjük, tartsa be az alábbi szabályokat:

30 padlólapnál kevesebb elküldése esetén
A padlólapokat legfeljebb 30 kg/csomag súlyú csomagokba csomagolja.

30 padlólapnál több elküldése esetén
A raklapra csomagolás során tartsa be a legfeljebb 750 kg (kb. 300 darab, 75 m2) megengedett össztömeget, rögzíte a padlólapokat a raklapon, majd tekerje be őket fóliába, hogy a szállítás közben ne mozdulhassanak el.

Ügyeljen arra, hogy a csomag időben elkészüljön, és biztosítsa a fuvarozó számára a hozzáférést az előkészített csomagokhoz vagy raklaphoz. A csomagokkal és a raklappal nem kell tovább foglalkoznia, a fuvarozó biztosítja a felrakást.

Meg kell tisztítanom a padlólapokat, mielőtt visszaküldeném őket?

Nem feltétlenül szükséges, de nagyon megköszönjük a durva szennyeződések eltávolítását.

Mi történik, ha nem csomagolom be a küldeményt, és a padlólapokat szabadon hagyom?

Elküldésük előtt javasolt a padlólapokat megfelelően becsomagolni és fóliával rögzíteni. A becsomagolatlan szállítmányt a fuvarozó nem köteles átvenni. Ilyen esetben a hiábavaló kiszállás költségei Önöket terhelnék.

Árak
Hol találom a Fortemix szállítási díjakat?

A szállítási árjegyzékek országonként és az áru súlya szerint  vannak felosztva. Miután kitöltötte a padlólapok visszavételére vonatkozó űrlapot, a szállítás áráról az ügyfélszolgálat tájékoztatja.

Mi a teendő, ha a hulladéklerakók szolgáltatásai olcsóbbak, mint a visszavétel keretén belüli visszaszállíttatás?

A hulladéklerakók árai régiónként változnak. Ha úgy találja, hogy a hulladéklerakó ára az Ön számára olcsóbb, mint a visszavétel szállítási díja, az ügyfélszolgálat módosítja az árat, hogy Ön semmi esetre se szenvedhessen anyagi kárt.

 

Egyéb kérdések
Lehetséges e szolgáltatás keretén belül kicserélni a padlólapokat?

Sajnos nincs. A visszavételi szolgáltatás csak a felesleges padlólapok visszaadására szolgál.

Létezik jogosultság erre a szolgáltatásra?

A felújított padlók sokfélesége, elhelyezkedése és a piaci helyzet miatt nem tudjuk minden esetben garantálni a visszavételt. Ez nem igényelhető szolgáltatás.

Padlóburkolat visszavételi űrlap

  Az űrlap elküldésével hozzájárulszemélyes adatai feldolgozásához

  Ezt az űrlapot a reCAPTCHA Google védiAdatvédelmi szabályzat | A szolgáltatásnyújtás előfeltételei

  Padlóburkolat visszavételi űrlap

   Az űrlap elküldésével hozzájárulszemélyes adatai feldolgozásához

   Ezt az űrlapot a reCAPTCHA Google védiAdatvédelmi szabályzat | A szolgáltatásnyújtás előfeltételei

   Ingyenes padlóminta

   Mintát szeretnék