Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

23. 2. 2022

Víz és vegyszerek a Fortelock padlón

Íme a következő rövid videóink közül, amelyekben rendszeresen tájékoztatjuk Önt a Fortelock padlólapok jellemzőiről és előnyeiről. Ezek segítségével válaszoljuk meg a leggyakrabban feltett kérdéseket. Egy másik érdekes téma:

Vegyi anyagokkal és más folyadéktípusokkal szembeni ellenálló képesség

A Fortelock padló nem vízálló. Ha kisebb vagy nagyobb mennyiségű folyadék kerül a padlóra, ajánlott azt a lehető leghamarabb feltörölni, hogy a folyadék ne hatoljon be az alsóbb rétegekbe. Amennyiben ez bekövetkezne, padlólapjaink alulról kisebb mennyiségű nedvesség elvezetésére kialakított egyedülálló AirFlow bordázattal rendelkeznek. Ha azonban nagy mennyiségű folyadék kerülne a padlólapok alá, ajánlott felszedni a padlót, felszárítani a padlót, majd ismét lefektetni. Ez sem a funkciójára, sem a minőségére nem lesz kihatással.

Az Invisible, a Home és a Business padlók esetében az egyes padlólapok a lefektetésük során speciális PVC-hideghegesztő ragasztóval is összeragaszthatók. Ezáltal a padlólapok sokkal ellenállóbbá válnak a folyadékokkal szemben.

Maximális vízállóság az összes padlólap teljes körű aláragasztásával érhető el.

A Fortelock padló vegyszereknek is ellenáll. Az olajok rövid távon nem károsítják a padlót, mint például a betonpadlók esetében. Ajánlott azonban a PVC és az olajok között fellépő kémiai reakciók okozta színeltérések elkerülése érdekében a lehető leghamarabb letörölni az olajokat és más zsíros anyagokat.

További információkért lásd a műszaki adatlapot.

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék