Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Környezetvédelem

A Fortemix cég filozófiája környezetünk jövő generációk számára történő megőrzése, ezért gyártjuk hulladékból műszaki szempontból kifinomult, szabadalmaztatott termékeinket. Ennek köszönhetően évente több mint 2 400 000 kg műanyagot óvunk meg az elégetéstől, illetve a hulladéklerakókban történő deponálástól.

Nem csak hogy megóvjuk a műanyagokat a hulladéklerakókban való elhelyezéstől, hanem ezzel egyidejűleg megelőzzük csaknem 1000 autó* károsanyag kibocsátásának megfelelő 4 396 000 kg CO2 kibocsátását is, valamint megtakarítunk mintegy 580 000 000 liter vizet**.

A padló PVC-padlólapos felújítása egy új betonpadlóhoz képest a kibocsátások 80%-át megtakarítja. Minden padlólapunk újrahasznosítható, a gyártás során csak minimális hulladék és károsanyag kibocsátás keletkezik, és mi több, felvásároljuk a régi termékeket. Az összes gyártási hulladékot a saját zúzógépeinken zúzzuk össze. Ennek köszönhetően a hibás daraboknak sem kell elhagyniuk a gyárat, és gyorsan visszatérnek a gyártóüzembe. Ezenkívül képesek vagyunk a termékeinket a – nagyon hosszú – élettartamuk lejárta után újrahasznosítani. A gyárunkat is főleg újrahasznosított anyagokból építjük. Csarnokaink és irodáink többsége régi szerkezetekből, használt szigetelőanyagokból, használt panelekből épült.

*0,268 kg COeq./kg újrahasznosítási és feldolgozási kibocsátás levonása után 2,1 kg CO2 eq./kg megtakarított elsődleges műanyag kibocsátásából számítva 

**0,268 kg COeq./kg újrahasznosítási és feldolgozási kibocsátás levonása után 242 l/kg megtakarított elsődleges műanyag vízfogyasztásból számítva

půjčení dlaždic
půjčení dlaždic

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék