Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Környezetvédelem

Immáron sok éve védjük a környezetet. Ez a tavalyi évben is ugyanígy volt. Az előző évhez képest több mint felével sikerült növelnünk az újrahasznosított műanyag mennyiségét, és rekordmennyiségű, több mint 3 000 000 kg műanyaghulladékot sikerült összegyűjtenünk.

Mindennek eredményeként a műanyagok nem kerülnek feleslegesen sem a hulladéklerakókba, sem az égetőkbe, hanem környezetbarát Fortelock Industry, XL Invisible, Home és Business. termékeink gyártásához használjuk fel őket. Az újrahasznosított burkolólapok olyan műszakilag kifinomult és szabadalmaztatott termékek, amelyekkel bontás szükségessége nélkül újítható fel a padló. ECO címke alatt több színben és kedvező árakon kaphatók.

Örülünk, hogy termelésünk hozzájárul a természet védelméhez és megőrzi azt a jövő generációi számára. 3 000 000 kg műanyag újrahasznosításával körülbelül 1000 autó* kibocsátásának megfelelő 5 496 000 kg CO2-t, valamint ezen felül 725 000 000 000 liter vizet** takarítunk meg.

Velünk együtt a vevőink szintén kiveszik a részüket a környezet védelméből. Cégünk padlólapjaival felújított padlójukkal egy új betonpadlóhoz képest akár 80%-os károsanyag kibocsátás megtakarítást érhetnek el. Ezenkívül minden padlólapunk újrahasznosítható. Ha a gyártás során selejtet találunk, azt zúzógépeinken újra összetörjük, majd ismét feldolgozzuk, így csak minimális hulladékot és károsanyagot bocsátunk ki.

Nemcsak a padlólapok gyártása során vagyunk környezetbarátok, hanem az egész gyárunk is újrahasznosított anyagokból épül. Ugyanezt az ötletet alkalmaztuk új irodaházunk építésénél is, amely nemcsak építészetileg vált egyedülállóvá.

*0,268 kg COeq./kg újrahasznosítási és feldolgozási kibocsátás levonása után 2,1 kg CO2 eq./kg megtakarított elsődleges műanyag kibocsátásából számítva 

**0,268 kg COeq./kg újrahasznosítási és feldolgozási kibocsátás levonása után 242 l/kg megtakarított elsődleges műanyag vízfogyasztásból számítva

půjčení dlaždic
půjčení dlaždic

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék