Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Padlólap kölcsönzés

Szeretnék még a megvásárlásuk előtt kipróbálni és tesztelni padlóburkoló rendszerünket? Nem gond!

Ügyfeleinknek 1 hónapig akár 5 m2 PVC padlólap ingyenes kölcsönzését kínáljuk. Válassza ki a kívánt padlólap mintát, és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely gondoskodik a kikölcsönzéséről.

Ügyfélszolgálati telefonszám: +49 152 0267 6255

Padlóburkoló lapok kézbesítése

A megrendelt mintadarabokat az ügyfélszolgálaton keresztüli megrendelést követően a kipróbáláshoz ingyen veheti át a Fortemix s.r.o. Paskovban található székhelyén. Ha a személyes átvétel formája nem felel meg, szívesen elküldjük a padlólapokat futárszolgálattal. A szállítás ára a kiválasztott fuvarozó aktuális árlistájának függvénye.

A bérelt padló megfelelő

Ha a padló megfelelt az elvárásoknak, és meg akarja rendelni, nem fogjuk az idejét rabolni a próbadarabok visszajuttatásával. Egyszerűen rendelje meg a fennmaradó terület lefedéséhez szükséges padlólapokat, és mi egyszerűen megnöveljük a számla összegét a megtartott padlólapok árával.

A bérelt padló nem megfelelő

Ha a padló nem felel meg az elképzeléseinek, személyesen visszaszállíthatja, vagy visszaszállíttathatja őket az alábbi címre. Elküldésük előtt gondosan tisztítsa meg és csomagolja be a padlólapokat, nehogy a szállítás közben elvesszenek. Az elveszített padlólapok ellenében számla kerül kiállításra.

Visszaszállítási cím:
Fortemix, s.r.o.
Kirilovova 812
739 21 Paskov

půjčení dlaždic
půjčení dlaždic

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék