Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Gyakran feltett kérdések

Gyakran feltett kérdések

Hogyan tisztítsam és tartsam karban a padlót?

A padló karbantartása egyszerű. Egyszerűen törölje fel a padlót tisztítószeres vizes felmosóval. Ha javítani szeretné a padló fényét, vagy meg szeretné tisztítani a rendkívüli szennyeződésektől, ajánlott Dr. Schultz termékeket használni. További információért lásd a karbantartási és tisztítási útmutatót.

Milyen szerszámokra lesz szükségem a lefektetéshez?

A PVC padlólapok lefektetéséhez csak egy gumikalapácsra van szüksége a clic zárak könnyebb összeillesztéséhez, valamint egy vágókésre (esetleg szúrófűrészre) a padlólapok kívánt méretűre szabásához.

Speciálisan át kell alakítani az eredeti padlót a Fortelock PVC padlólapok lefektetése előtt?

A legtöbb esetben elég mindössze alaposan lesöpörni a padlót. Az olaj és más szennyeződések nem számítanak. Ha az aljzatban nagyobb bemélyedések találhatók, ajánlott cementtel vagy más töltőanyaggal kitölteni őket.

Hogyan fejezhető be a padló a falaknál és a bejáratnál?

A fal melletti szélső padlólapot úgy vágja el, hogy a fal mellett egy 5 mm-es tágulási hézag jöjjön létre. Bejáratok esetén javasolt a Fortelock felhajtó szegélyek használata.

Ez esetben nem fokozott a tűzveszély?

A Fortelock padlórendszer anyagösszetételének köszönhetően ezt a padlót a független vizsgálatok a „nem gyúlékony” kategóriába sorolják.

Lehetőség van sérülés esetén kicserélni a PVC burkolat egyes részeit?

Természetesen nagyon könnyen. A PVC padlóburkolat egyik előnye az egyes padlólapok cseréjének lehetősége anélkül, hogy az egész padlót szét kellene szerelni. Egyszerűen távolítsa el a sérült padlólapot, és cserélje ki egy másikra.

Károsítja a padlón lévő víz a Fortelock PVC padlólapokat?

A Fortelock PVC padlólapok clic illesztései rendkívül szorosak, ezért a padló alá csak minimális mennyiségű víz juthat be. A padlólapok alja szellőztetést biztosító AirFlow csatornákkal rendelkezik. A padló alatt így nem kerül sor rothadásra vagy dohosodásra.

Ez a padló is szigetel?

Igen, a Fortelock padló egyszerre hő- és hangszigetelt.

Hol használhatom a Fortelock PVC burkolatot?

A Fortelock PVC burkolólapok alkalmazások széles skálájára kerültek kifejlesztésre. Ipari és üzleti célú terekben, garázsokban, műhelyekben, pincékben, raktárakban, edzőtermekben, mosodákban és sok más helyiségben használatosak.

Ellenáll a PVC padlólap rendszer az olajoknak és más vegyszereknek?

A Fortelock padló polimer szerkezete ellenáll a legtöbb olajnak és savnak. Vegyszer vagy olaj kiömlése esetén javasolt azonnali feltörölni azt.

Hogyan semmisíthetem meg a padlót?

Ha a padló megsérült, nem használható tovább, vagy már nem kívánják tovább használni, lehetőség nyílik a padlólapok visszaszolgáltatásra. Erre a célra hoztuk létre a Fortelock padlólap-visszavételi szolgáltatást.

Nem csúszik túlságosan a padló?

A padlólapok felületén használt, speciálisan tervezett minták fokozottan csúszásmentesek. Nem csak a lábak, hanem pl. a raktárakban használt targoncák kerekeinek megcsúszást is megakadályozza.

Használhatom kültérben is a padlót?

Kültéri használata nem ajánlott.  Erre ugyan lehetőség van, de nem tudjuk garantálni a padlólapok színének és alakjának állandóságát.

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék