Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

22. 3. 2021

Új vagy mobil padlóra van szüksége bérel terekben?

Ki ne szeretné pontosan a saját elképzeléseihez igazítani a környezetét? Csakhogy a bérelt terekben ez nem is olyan egyszerű. A bútorokat vagy műhelyfelszerelést magával viheti, de a padlóba vagy a falakba beruházni azzal a tudattal, hogy előbb-utóbb úgyis költöznie kell, meglehetősen értelmetlennek tűnik. A Fortelock PVC padlóburkoló lapok mindent megváltoztatnak.

A mobil padló ismételten szétszedhető és összeállítható

Gyors, praktikus és vizuálisan vonzó – ilyen a Fortelock mobil padlóburkolat, amely segítségével egyszerűen elfedheti az eredeti padlót. Kíváncsi, hogy napjainkban miért olyan népszerű az üzletekben és bemutatótermekben, kiállításokon vagy raktárakban? A válasz nyilvánvaló: a telepítést és használatot követően egyszerűen szétszedhető és elszállítható. Szükség esetén ez a mobil padló gyakorlatilag örök időkig kitart, minden költözésnél egyszerűen szétszedhető, raklapra helyezhető, majd máshol ismét telepíthető. És még csak nagy szakismeret sem kell hozzá.

Ideális padló bérleménybe

Sokszor komoly fejtörést okoz, hogy az ember hogyan varázsolhatja jobbá a bérleményét úgy, hogy egy idő múlva az eredeti állapotába visszaállítva adhassa vissza a főbérlőnek. Mivel az egyes elemeket különböző színkivitelben gyártjuk, tetszés szerint kísérletezhet és készíthet a segítségükkel különböző mintákat, vagy a kedvenc színének megfelelő színű padlót. Ha megváltozik a vállalati dizájn, a padló könnyen megváltoztatható, és ismét a céges színekben pompázhat. A bérleti idő lejártát követően a padló szétszedhető, és elszállítható.

Click rendszerű padlóburkolat, amely megóvja az eredeti felületet

Új a betonpadló, és szeretné, hogy minél tovább kitartson? Akkor óvnia kell. És ez egyszerűen megoldható. A Fortelock padlóburkoló rendszerben az a szimpatikus, hogy olyan kivitelű termékről van szó, amelynek telepítése még egy laikusnak sem okoz gondot. Ezért nem kell a padlócseréhez segítséget hívniuk, a cégek saját dolgozóik szabad kapacitását is igénybe vehetik, ami persze a költségvetésben pozitív elemként jelenik meg. A padlóburkoló rendszer szabadon fektethető, ezért könnyen eltakarható vele a már meglévő padlóburkolat, amely így az nem lesz kivéve mechanikus sérülések veszélyének. Ha egyes elemek megsérülnek, könnyen kicserélhetők más elemekre. Nem kell szétszerelni az egész padlót, sem pedig szüneteltetni a működést.

És az a megjelenés – még évek múltán is!

A Fortelock-ra öröm ránézni, a színei még idővel sem fakulnak, és kiemelkedő az anyaguk és a kivitelezésük is. A click rendszer részei tökéletesen illeszkednek egymásba. Az ismétlődő szétszedés és összerakás nem hat ki negatívan a click rendszer egyes elemeinek tartósságára vagy minőségére! Ezért kiválóan felhasználhatók például olyan terekben, amelyekben a padló gyakran van jelentős terhelésnek kitéve.

Példaként tüntethetők fel az autógyárak bemutatótermei vagy garázsai, amelyekben a padlónak jelentős gördülési terhelésnek, illetve esetenként az üzemi folyadékok szivárgásának vannak kitéve. Éppen ezért kedveli a Fortelock padlót a német BMW is! Vagy megemlíthetjük a DencoHappel légtechnikai berendezéseket gyártó cég gyártótereit. A click elemeknek és az egyszerű karbantartásnak köszönhetően ezt az alternatívát választják a sportcsarnokok is. Elképzelhető, hogy az Önök vállalkozásához is jól jönne?

Mobilna-podlaha-Fortelock

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék