Termékeink

A padló kiválasztása egy kritikus pont építkezések vagy felújítások során, hiszen a kiválasztott burkolat teljesen meghatározza a helyiség későbbi megjelenését. Az idő folyamán a Fortelock vinyl, klikkes rendszerű padlólapok széleskörben népszerűvé váltak az egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően, mint a jóformán mindenütt való alkalmazhatóság, egyszerű karbantarthatóság, magasfokú rugalmasság és a tökéletes megjelenés.

A különböző körülmények és feltételek figyelembevételével, különböző típusú padlólapokat ajánlunk, amelyek a leginkább megfelelnek az ön elvárásainak és alkalmasak az adott helyiség számára. Válassza az ön számára legmegfelelőbbet!

 • Fortelock Industry
  Megbízható, minőségi PVC padlólapok. A padlózat különösen kiemelkedő teherbírással rendelkezik magas terhelésű és nagy igénybevételű területek esetén is. A padlólapok alkalmasak ipari felhasználásra, raktárakba, gyárakba vagy kereskedelmi területek, bevásárló központok számára.
 • Fortelock Light
  Ez a fajta padlólap tökéletes pincék, műszaki helyiségek, otthoni műhelyek vagy garázsok számára. A padló anyaga kevésbé kemény, de így is kiemelkedően ellenálló.
 • Fortelock Decor
  Új és egyedi Fortelock padlólapok. Kifejezetten beltéri dekorációs célra kialakítva, amely ideálissá teszi a padlót otthonok, hotelek, irodák és iskolák számára.
 • Rámpák és sarkok
  A tökéletes befejezés az új padlójához, amely segíti az járművek akadálymentes közlekedését es kellemes megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

Eladók

Ipari Padlólapok Kereskedelmi Képviselet Bt.

Alsórajk

www.ipari-padlolapok.hu

Továbbiak
Továbbiak