Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

22. 6. 2021

Újrahasznosítás

A Fortemix régóta törekszik arra, hogy az erőforrások fenntarthatósága és a hulladékok mennyiségének csökkentése érdekében új, szabadalmaztatott termékei előállítása során használt PVC-anyagot dolgozzon fel.

A PVC az egyik legszélesebb körben használt műanyag a világon, hosszú élettartamú alkalmazások széles skálájával. Pótolhatatlan tulajdonságai miatt széles körben használják az építőiparban, de a sportban és az orvostechnikában is. A PVC anyag nagy előnye az akár egymás után többször ismételt újrafeldolgozás lehetősége.

Az újrahasznosításnak köszönhetően évente több mint 2 400 000 kg műanyag elégetése, illetve hulladéklerakókban történő deponálása kerülhető el. Cégünk 1999 óta foglalkozunk újrahasznosítással. Nem csak a hulladékot és a gyártási selejtet tudjuk újrafelhasználni, hanem a Padlólap-visszavételi program keretén belül termékeink visszavételét is kínáljuk ügyfeleinknek. Az ügyfelek visszaküldhetik az általunk gyártott termékeket, amelyekre már nincs szükségük, és amelyeket egyébként a hulladéklerakóba vinnének. Ez lehetőséget ad a vásárlóinknak arra, hogy velünk közösen önkéntesen közreműködjenek az újrafeldolgozásban és környezetünk védelmében.

Újrahasznosítási tevékenységünknek köszönhetően megszereztük a Recovinyl tanúsítványt. A Recovinyl a VinylPlus® cég által 2003-ban megalapított akkreditált társaság. A Recovinyl tanúsítja azokat a PVC-hulladékot újrafeldolgozó cégeket, amelyek újrahasznosított PVC-t vásárolnak fel új PVC-termékeik gyártásához.

reglanulat

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék