Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

8. 7. 2022

Újdonság – nagy ipari terhelésre tervezett padlólapok

Fortelock Industry Ultra

Szervizek, garázsok, fitneszközpontok, üzletek, bemutatótermek, az ügyfelek ezek mindegyikében használhatják a Fortelock Industry padlólapokat. Gyakran keresnek ugyanakkor megoldást nagyobb terhelésnek kitett raktárakba és gyártóüzemekbe. Egyúttal olyan megoldást igényelnek, amelyet nem kell se, rögzíteni, sem ragasztani. Nekik szól a PVC-padlólapok portfóliójában a Fortelock Industry Ultra nevű újdonságunk.

A Fortelock Industry Ultra padólapok a népszerű Industry termékcsaládon alapulnak. Ugyanaz a formájuk és ugyanolyan click rendszerrel rendelkeznek, ám a vastagságukat tekintve különböznek. A hagyományos padlólapoknál akár 40%-kal is vastagabbak, ami akár 10 mm-es teljes vastagságot jelent. Ennek köszönhetően előnyösen alkalmazható nehezebb ipari palettázók és targoncák használatát igénylő terekben.

És mi a legnagyobb előnye? A palettázók kezelése esetén rögzítésre és a ragasztásra egyáltalán nincs szükség. A lapok akár 2 200 kg-os terhelést is elbírnak, ami sok esetben a legnagyobb teherbírású palettázót jelenti. A hagyományos Fortelock Industry lapok használatához képest ez akár 4-szer nagyobb teherbírású. Ezenkívül hagyományos targoncákkal terhelve akár 5500 kg terhelést is elbírnak ragasztás vagy rögzítés nélkül.

A Fortelock Industry Ultrát 8 színben, háromféle mintázattal, valamint ECO – újrahasznosított anyagokból készült padlólapok változatban is kínáljuk. 

Ha kérdése van, forduljon hozzánk.

Large modern warehouse with forklifts

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék