Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

ÚJDONSÁG – Fortelock PVC padlólapok új ECO Blue és ECO Brown színekben

Azon gondolkodik, hogyan lehetne élénkebbé tenni a teret, miközben a fenntarthatóságot is elősegíti? A megoldást a Fortelock ECO PVC padlólapok formájában hozzuk el, amelyeket újrahasznosított anyagokból állítunk elő. Eddig ECO Black és ECO Grey színben kínáltunk a padlólapokat, az év elején pedig ECO Light grey színnel bővült a kínálatunk. Mivel ezek a padlólapok nagyon népszerűek az Önök körében, és gyakran kértek más színeket is, úgy döntöttünk, hogy kibővítjük a kínálatot a két legkeresettebb változattal, nevezetesen az ECO Blue és az ECO Brown színekkel.

Újdonság a Fortelock PVC padlólapok kínálatában

A padlólapok ideálisak garázsok, műhelyek, fitneszközpontok, gyártócsarnokok és raktárak burkolására. A környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartva készültek, így anélkül alakíthatja át a terét, hogy közben nem terheli a bolygót. Az új, innovatív színeknek köszönhetően jobban kombinálhatja a színeket, és saját igényeihez igazíthatja a beltér kialakítást. Ebben segít például konfigurátorunk, amellyel megtervezheti a teljes padlót és azonnal láthatja, hogy hány padlólapra lesz szüksége.

Ráadásul a padló lerakása rendkívül egyszerű és gyors. Függetlenül attól, hogy szakértő vagy kezdő, gond nélkül lefektetheti saját maga a padlót. A lerakási útmutató segít önnek ebben:

Akár régi padlóburkolatot kell lefednie, akár csak új külsőt szeretne adni a helyiségének, válassza padlólapjainkat, amelyek ideálisak erre a célra.

A Fortelock ECO PVC padlólapok előnyei:

  1. Környezetbarát kialakítás – Termékünket úgy tervezték, hogy megkímélje a természetet és hozzájáruljon a környezet állapotának javításához.
  2. Rendkívül tartós – A Fortelock ECO PVC padlólapjaink ellenállnak a nagy terhelésnek, így a legmostohább környezetet is kibírják.
  3. Könnyen telepíthető – Nem számít, milyen készségekkel rendelkezik, ezeket a padlólapokat könnyedén lefektetheti saját maga.
  4. Személyre szabható – Konfigurátorunkkal megtervezheti a teljes padlót, hogy egyedi megjelenést hozzon létre.
  5. Ár – A kiváló minőség és tartósság ellenére a padlólapjainkat nagyon kedvező áron kínáljuk.

Részletesebb műszaki információk a műszaki adatlapon találhatók.

Új színeket kínálunk a következő termékcsaládokhoz:

1080x1920_HU

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék