Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Új Fortelock Business dekorok

A Fortelock Business egy forradalmi megoldás az ön üzlethelyiségei számára. Ezekkel az innovatív PVC-padlólapokkal gyorsan és egyszerűen átalakíthatja bármely helyiség megjelenését, legyen az egy üzlet vagy egy kávézó, anélkül, hogy megszakítaná annak normál működését. A Fortelock Business a legújabb technológia és a dizájn ötvözésének eredménye, melynek köszönhetően olyan padlólapokat kínálunk önnek, amelyek nemcsak esztétikailag tetszetősek, hanem funkcionalitásukkal és hosszú távú ellenálló képességükkel is kitűnnek.

A PVC-padlólapjaink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják az elhasználódással, kopással és vegyi anyagokkal szembeni nagyfokú ellenálló képességet. A szabadalmaztatott ZeroGap zárnak köszönhetően a padlólapok szinte víz- és szennyeződésállóak, ami megkönnyíti a karbantartást és növeli a helyiségek higiéniáját.

A Fortelock Business PVC-padlólapokkal könnyedén professzionális megjelenést érhet el hosszadalmas építési munkálatok és magas költségek nélkül. A telepítés intuitív és gyors, így egyetlen éjszaka alatt helyreállíthatja a padlót. Ráadásul sérülés esetén egyszerűen kicserélheti csak a sérült padlólapokat anélkül, hogy az egész padlót fel kellene újítania.

Miért válassza a Fortelock Business-t az ön helyisége számára:

  • Esztétikus megjelenés és dizájnok széles választéka: Vonzó dekorok széles választékát kínáljuk, amelyek könnyen alkalmazkodnak a helyisége megjelenéséhez.
  • Nagy ellenálló képesség és hosszú élettartam: A padlólapokat úgy terveztük, hogy ellenálljanak a kereskedelmi helyiségekre jellemző nagy igénybevételnek és kopásnak.
  • Könnyű és gyors telepítés: A padlólapok lerakása nem igényel üzemkorlátozást, így időt és pénzt takarít meg.
  • Minimális karbantartás: A ZeroGap rendszernek köszönhetően a padló könnyen karbantartható és ellenáll a szennyeződések behatolásának.

Új Fortelock Business dekorok – Design Collection 2024

Az új kollekció 7 db készletről kapható dekort és 56 db rendelésre kapható dekort tartalmaz. Modern dizájn, nagy ellenálló képesség és egyszerű karbantartás jellemzi. Ismét három népszerű fuga szín közül választhat: beige, brown és graphite.

A készleten lévő kollekció a következő dekorokat tartalmazza:

Az új kollekció teljes kínálatát megtalálja a katalógusunkban.

A Fortelock Business egyszerű lerakása

Nézze meg a lerakási útmutatót, amelyet a zárási idő után saját maga is elvégezhet. Így önt nem éri veszteség a korlátozott üzemeltetés miatt, és egyben megspórolja a költségeket a külső padlóburkoló cég felbérlésén is.

A Fortelock Business-be való befektetés egy befektetés az ön helyiségének jövőjébe. Válassza a minőséget, a stílust és a funkcionalitást, amelyet csak a Fortelock Business kínálhat önnek. Kérjen tőlünk mintát még ma, és győződjön meg a saját szemével termékeink egyediségéről.

Az 50m2 feletti egyedi ajánlatokért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Fortelock Business PVC-padlólapok

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék