Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

4. 10. 2021

Targoncákat használó üzemegységek

Ha targoncákat használnak üzemegységeikben, és szép, biztonságos padlót szeretnének, a Fortelock Industry padlólapok kiváló választás. Nemcsak jól mutatnak, hiszen Önök színek és minták széles kínálatából választhatnak, hanem növelik a munkahelyi biztonságot is, és kifejezetten úgy kerültek kifejlesztésre, hogy ellenálljanak a targoncák okozta rendszeres terhelésnek.

Biztonság
Fő előnyük, hogy a színkombinációnak köszönhetően lehetőséget kínálnak a terület biztonsági zónákra való felosztására, illetve olyan útvonalak kialakítására, amelyeken a targoncák haladnak. A padlólapok ilyen célú használatát tartósság jellemzi, nincs szükség a padló festésére vagy figyelmeztető szalagok felhelyezésére, mint más típusú felületek esetében. Szükség esetén a padlólapok kicserélhetők vagy átrendezhetők, és a zónák vagy az útvonalak tetszés szerint módosíthatók.

Műszaki paraméterek
Az Industry padlólapok vastagsága 7 mm, keménységük 92±3 Shore A. Kiválóan alkalmasak 42. és 43. terhelési osztályú ipari felhasználásra, valamint nagy terhelés jellemezte tárolásra, azaz targoncákkal vagy raklapozókkal végzett műveletekhez.

A padló terheléssel szembeni ellenálló képessége valóban kiemelkedő:
• gumiabroncsos négykerekű targoncák esetében akár 5 500 kg
• kemény kerekű tolóoszlopos targoncák esetében akár 4 200 kg
• kemény kerekű raklapozók esetében akár 1 800 kg

Ezek az értékek esetenként eltérőek lehetnek, és az elérésükhöz a padlót esetleg rögzíteni kell az aljzathoz vagy le kell ragasztani, ami növeli a tartósságát. További részletekért lásd a műszaki adatlapot, valamint egyéb tanácsainkat és tippjeinket.

Kiállunk padlónk minőségéért és tartósságáért, és akár 12 évig garanciát vállalunk rá.

vozik (1)

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék