Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Sportcsarnok, Csehország

A Kotelna sport- és relaxációs központ már használta a Fortelock Industry padlólapjainkat a fitneszközpontjában. Nemrég úgy döntöttek, hogy egy edzőteremmel bővítik a helyiségeiket, ami 1,5 év alatt sikerült is, és egy gyönyörű és tágas sportcsarnok jött létre, amely jelenleg csoportos tabata, pilates, trambulin vagy funkcionális edzések lebonyolítására szolgál.

A telepítést végző munkatársak szerint a lerakás egyszerű és gyors volt. A tulajdonosok éltek a kiválasztott padlólapokra való minta nyomtatásának lehetőségével is, és úgy döntöttek, hogy logójukat a csarnok közepén található kiválasztott padlólapokon helyezik el.

A Fortelock padlók tökéletes fitneszközpontok és edzőtermek számára. A legkisebb sérülés nélkül ellenállnak a súlyzók ütéseinek és a legerősebb edzőgépek terhelésének. A PVC-anyag könnyen fertőtleníthető, és higiénikus környezetet biztosít. Emellett kellemes tapintású, és nem hűt a talajon végzett gyakorlatok során.

Tervezze meg saját padlótervét fitnesz- vagy sportközpontja számára a konfigurátorban, és ne felejtsen el INGYENES mintát kérni.

A telepítés részletei

Helyszín: Csehország
Terület: 305 m2
Termék: Fortelock Industry
Mintázat: Bőr
Szín: szürke, sárga, piros, zöld

Sportcsarnok, Csehország

Kapcsolódó termékek

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék