Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

PVC padló az étterembe, Lengyelország

A Fortelock PVC padlóburkolatunk nagyszerű hozadéka lett az egyik ügyfelünk bárjának. Ezt a kivételes éttermi padlót nemcsak modern dizájnja, hanem tartóssága és könnyű karbantartása miatt is választották.

A lerakása rendkívül egyszerű volt, és nem igényelt semmilyen különleges szakértelmet vagy speciális felszerelést. Ez jelentős megtakarítást eredményezett a bár tulajdonosának a telepítési költségekben. Ezen túlmenően megállapította, hogy szükség esetén a PVC-padlólapok könnyedén áthelyezhetők.

A bártulajdonost a padlólapok egyedi mintanyomtatásának lehetősége izgatta. Ennek köszönhetően egyedi hangulatot teremtett a vendéglátóhelyében, amely tökéletesen illeszkedik a belső tér többi részéhez. Ez az üzlethelyiségnek szánt padló így hozzájárult a kényelmes és kellemes légkör megteremtéséhez.

A bár vendégei felfigyeltek az új padlóra, és nagyra értékelték annak stílusos kialakítását és a járás közben nyújtott kényelmet. Cserébe a tulajdonos nagyra értékeli tartós felületét és könnyű karbantartását.

A tulajdonos megköszönte a Fortelock csapatának a nagyszerű terméket és szolgáltatást, és biztosított minket arról, hogy mindenképpen ajánlaná a padlónkat másoknak is. A Fortelocknak köszönhetően újabb bizonyítékunk vannak arra vonatkozóan, hogy a minőségi padló hogyan képes pozitívan befolyásolni bármely étterem vagy üzlethelyiség hangulatát és funkcionalitását.

A telepítés részletei:

Helyszín: Lengyelország
Termék: Fortelock Industry
Terület: 150 m2
Mintázat: Bőr
Szín: Graphite, Black, Yellow + Mintanyomtatás padlólapokra

PVC padló az étterembe, Lengyelország

Kapcsolódó termékek

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék