Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Kiállítás Malaga, Spanyolország

A Fortelock PVC padlólapok nagyszerű megoldást jelentenek, amelyek növelik a tér vizuális vonzerejét és funkcionalitását. Akár kerékpár-kiállítást, akár autókiállítást vagy bármi mást tervez, a mi padlóink mindent elbírnak! Merítsen ihletet spanyolországi ügyfelünktől.

A Fortelock padlólapok 1 cm2 -enként akár 520 kg-os pontterhelést is kibírnak, és ellenálló zárakkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen össze- és szétszerelhesse az igényeinek megfelelően.

Érdekli a személyre szabás? Lehetőséget kínálunk arra, hogy cégének logóját közvetlenül a padlólapokra nyomtassuk, így standja összetéveszthetetlen megjelenést kap, ami minden látogató figyelmét felkelti.

És a legjobbat a végére hagytuk – a Fortelock PVC padlóink rendkívül variálhatóak, és könnyen alkalmazkodnak bármilyen méretű és alakú standhoz. Ráadásul az egyszerű telepítésnek és szétszerelésnek köszönhetően, amelyet egy személy néhány óra alatt elvégezhet, nemcsak időt, hanem munkaerőköltséget is megtakaríthat.

Tegye ragyogóvá a következő vásárát, kiállítását vagy rendezvényét a Fortelock PVC padlókkal.

A telepítés részletei:

Helyszín: Spanyolország
Termék: Fortelock Industry
Mintázat: Gyémánt, bőr
Szín: Rosso red, sárga, szürke, kék
Nyomtatott minta: Custom

Kiállítás Malaga, Spanyolország

Kapcsolódó termékek

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék