Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Fitnesz terem Montanus Apartmanház, Csehország

A Fortelock padló ideális fitneszközpontokba, otthoni fitnesz-sarkokba és helyiségekbe. A padló könnyen lefektethető és az elrendezés megváltozása esetén bármikor áthelyezhető. Néhány héttel ezelőtt fektettük le a Fortelock Industry padlót a Montanus Apartmanház Priessnitz apartmanjában. A megrendelés részeként az ügyfél a PRINT CUSTOM nyomtatási szolgáltatást is igénybe vette, aminek köszönhetően az új tornateremben a logója közvetlenül a padlón lehet. Nagy örömünkre szolgál, hogy közvetlen referenciával szolgálhatunk a tulajdonostól:

„Minden évben megpróbáljuk valamilyen újdonsággal meglepni a Montanus Apartmanház vendégeit, ezzel is még kellemesebbé téve a nálunk tartózkodásukat. A fitneszközpontok és minden sportpálya bezárásának nehéz éve után az jutott eszünkbe, hogy a kihasználatlan verandából egy fitnesztermet hozunk létre, amely egyaránt kielégíthetné a hölgyek, urak és gyermekek igényeit. Van benne szobakerékpár, taposógép, erősítő gumi, fitneszpad, súlyzók, húzódzkodók, fitnesz alátétek és egyéb kiegészítők. Mivel a veranda meglehetősen hideg kerámia burkolólapokkal van burkolva, és fennáll ezek károsodásának a veszélye, olyan új és megfelelőbb padlóburkolat után néztünk, amelyet az eredeti kerámia burkolatra fektethettünk.

Ütésnyelő, az eredeti csempék fúrását és módosítását nem igénylő színes PVC padlót szerettünk volna az új tornaterembe fektetni. Abban az esetben, ha a jövőben kibővítenék az épületet, az új padló áthelyezhető, és teljes mértékben hasznosítható lenne a komplexum egy másik pontján. Fontos volt számunkra az is, hogy a padló könnyen tisztán tartható, és szükség esetén mélyre hatóan tisztítható legyen. Kizárásos alapon a Fortelock padlólapokhoz jutottunk el, amely egyedüliként teljesítette mindezen követelményeket, és még jól is néz ki. Nagyon tetszettek a padlólapokra nyomtatás kínálta lehetőségek is. Éltünk a lehetőséggel, hogy a padlólapokat cégünk logójával lássuk el, mindehhez elég volt görbékben elküldeni a grafikai anyagot. Az eredményt látva érdemes volt.

A fektetés valóban villámgyorsnak bizonyult. Ha nem fektettük volna a lécezés köré és a lépcsőkre, egy órát se vett volna igénybe, ami igazán szuper. Az eredmény kiváló, és hisszük, hogy a vendégeinknek is nagyon tetszeni fog. Ha fitnesz-sarokba vagy helyiségbe keresnek padlóburkolatot, ahogy mi kerestünk, a Fortelock padlóburkoló anyagokat csak ajánlani tudjuk.”

A kivitelezés részletei

Kivitelezés/helyszín: Montanus Apartmanház, Malá Morávka, Csehország
Alapterület: 9 m2
Termék: Fortelock Industry
Minta: Bőr
Szín: Grey, Electric Blue (rendelhető szín)
Nyomtatás: CUSTOM minta

Fitnesz terem Montanus Apartmanház, Csehország

Kapcsolódó termékek

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék