Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Autószerviz, Spanyolország

Ez a garázs is küzdött egy ideje az idők során nagymértékben megsérült és elöregedett eredeti padló okozta fokozott porszennyezéssel.

Ezenkívül a járművek kifolyt üzemi folyadékaitól származó foltokat és szennyeződéseket már nem lehetett eltávolítani az eredeti padlóról, ami kisebb baleseteket okozott, és nem tűnt túl reprezentatívnak sem.

Ezért döntöttek úgy ebben az autószervizben, hogy felújítják a padlót. Elvárásaik között szerepelt a gyors fektetés, amelyet a szerviz nyitva tartásának szüneteltetése nélkül saját maguk is el tudtak végezni, valamint a könnyű karbantartás, tisztítás és a professzionális megjelenés.

 

Az eredeti padlóburkolat sok gonddal járt – szinte mindenhol por volt, sok időt töltöttünk a tisztításával. Ráadásul a szerviz nem is volt szép. Ilyen terekben már nem akartunk tovább dolgozni. Be kell vallanom, hogy ilyen szép eredményre nem is számítottam. A Fortelock padlóburkolat ideális megoldás számunkra” – mondja a szerviz tulajdonosa.

 

A padlófelújítás részeként a népszerű Fortelock Industry burkolólapok mellett döntöttek, grey és gyémánt kivitelben. A fenntartott területek kiemelésére és elkülönítésére sárga és piros színű padlólapokat választottak, amelyek szintén hozzájárulnak a tér professzionális megjelenéséhez.

 

A kivitelezés részletei:

Helyszín: Spanyolország
Termék: Fortelock Industry
Alapterület: 120 m2
Dizájn:
gyémánt
Szín: grey, yellow, red
Egyedi nyomtatott minta: nincs

Autószerviz, Spanyolország

Kapcsolódó termékek

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék