Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

6. 2. 2021

Padló fitness vagy edzőterembe Milyet érdemes választani?

A tornatermek, fitneszközpontok, otthoni edzőtermek padlói nap mint nap jelentős terhelésnek vannak kitéve. Ha Ön fitneszközpont tulajdonosa, vagy csak szívesen tölti a szabadidejét saját otthoni edzőtermében, minden bizonnyal elgondolkodott már rajta, hogy milyen padlót érdemes választani a gépek és súlyzók alá.

Sokféle lehetőség kínálkozik. Az elsősorban tornatermekben használt hagyományos parkettáktól a gumipadlókon át egészen a szőnyeggel vagy más padlóburkolattal kombinált betonpadlóig. Hallott már azonban a PVC járólapokról?

Gyors és önerős telepítés szinte bármilyen eredeti felületre

Kezdjük csak szépen a legelején, éspedig a szóban forgó padlóburkoló rendszer egyik nagy előnyével. A padló lefektetése önerőből megoldható. Ismét igaz, hogy egyáltalán nem fontos, hogy Ön egy nagyobb, vagy egy kisebb fitneszközpont tulajdonosa, vagy éppen “csupán” lelkes amatőr, aki otthon edz. Az önerős telepítés lehetőségét mindenki örömmel veszi, aki nem csak magáról a funkcióról, hanem annak gazdasági vetületéről is gondolkodik.

A Fortelock PVC padlórendszer gyakorlatilag szinte bármilyen felületen telepíthető. Alapfeltétel a kemény és lehetőség szerint lehető legegyenesebb eredeti felület. Abban az esetben, ha az eredeti padló betonból készült, elég csupán felsöpörni, esetleg felporszívózni, és máris kezdődhet a padló fektetése. Ügyfeleink visszajelzései alapján megerősíthetjük, hogy a padlórendszer telepítésével valóban mindenki megbirkózik, elkerülve ezzel a padlófektetésre szakosodott cégek munkája és szolgáltatásai jelentette többletköltségeket.

A click alapelven működő Fortelock rendszer egymásba tökéletesen illeszkedő elemei összepattintós kivitelűek. Olyan erős kötést képeznek, amelynek létrehozásához elég egy gumikalapács használata. Ebben az esetben egy személy óránként akár 20m2 padló lefektetésére képes.

Könnyű karbantartás és azonnali alkalmazhatóság

Elképzelhető, hogy ebben a pillanatban a következő típusú kérdések foglalkoztatják: “Hogyan tisztítható?” vagy “mennyi ideig kell várni, mielőtt használatba vehetjük?”. A jó hír az, hogy a PVC padlórendszer a lefektetését követően azonnal kész a használatra, és a karbantartásához nincs szükség semmilyen speciális berendezésekre sem eszközökre. Ha mostanáig szőnyeget használt a fitneszközpontban, búcsút mondhat az fárasztó tisztításnak és a kellemetlen porosodásnak. A Fortelock használata esetén a takarításhoz elég egy porszívó. A kiöntött italok és az izzadság egyszerűen feltakaríthatók bármilyen hagyományos tisztítószerrel és felmosó moppal.

Fokozott tartósság – a súlyzók padlóhoz ütődései többé nem jelentenek semmilyen problémát

Egészen biztosan Önnel, illetve a figyelmetlen vagy lusta ügyfeleivel is megesett már, hogy a súlyzó nem a tartóállványba került vissza, hanem leesett a földre. A betonpadlóra zuhanó súlyzók idővel komoly gondokhoz vezethetnek. A legjobb esetben csak megreped, rosszabb esetben viszont morzsolódni kezd, vagy akár törik is. Ilyen esetben nem marad más, mint kijavítani a padlót, ami nem csak technológiai, hanem idő és pénzügyi szempontból is kellemetlen – a helyiséget egy időre be kell zárni.

A nehéziparban is előnyösen alkalmazható Fortelock rendszer játszva megbirkózik az ilyen ütődésekkel. A megtervezése során fokozott hangsúlyt feltettek arra, hogy a megrakott targoncák okozta terhelésnek akár 1500 kg-ig is ellenálljon. Ezen kívül nem csak az eredeti padló védelmeként szolgál, hanem ezzel egyidejűleg hang- és hőszigetelő anyagként is. Abban az esetben, ha a Fortelock elemek közül mégis valamelyik megsérülne, nincs szükség a betonpadló körülményes javítására, elég az egyetlen sérült elemet kicserélni.

Csúszásgátló kivitel

Különböző gyakorlatok, például guggolások és kitörések esetén rendkívül fontosa a stabilitás és a szilárd talaj az ember lába alatt. A Fortelock PVC padlóburkoló rendszer egyes elemei csúszásgátló kivitelűek, így a példaként felhozott megterhelő gyakorlatokat nem kíséri csúszásveszély. A padlót ezek felül 4 különböző mintázattal kínáljuk, amelyek mindegyike megfelel a szigorú európai szabványoknak.

Változatos színvilág és mobilitás

Minden sportlétesítmény tulajdonosa által melegen üdvözölt további előnyt jelent a 12 választható színkivitel. A (click rendszerű szélekkel együtt) 51×51 centiméteres padlóburkoló PVC lapokkal könnyel elválaszthatja egymástól fitneszközpontja egyes zónáit. A látogatók számára azonnal világost lesz a tér tagolása, azaz hogy hol található például a kardio rész, és hol emelhetik például a nehéz súlyokat, stb. A padlóburkoló lapok az egyes gépek alá is fektethetők, és ha idővel azokat máshová kívánja áthelyezni, egyszerűen újrafektetheti a padlót is. A Fortelock padlórendszerek ugyanis hordozhatók, és az összeállításuk, illetve szétszedésük nincs kihatással a click rendszer működésére.

Akár 12 év garancia

Nem kizárt, hogy már találkozott gumiból készült padlóburkolatokkal, vagy hogy vannak e téren már tapasztalatai. Ezek nagyon hasonlítanak a Fortelockra, és kölcsönösen akár össze is keverhetők egymással. Ne engedje azonban, hogy megtévesszék. A sok előny mellett ugyanis egy nagy hátrányuk is van. A legtöbbjük túlságosan puha, és idővel, valamint a hőmérséklet-ingadozás következtében megváltozhat az alakjuk. A Fortelock padlóburkoló rendszer esetében ettől nem kell tartania. E tekintetben is megfelel a szigorú európai szabványoknak, és mi a kiváló minőségüket akár 12 évre nyújtott garanciával is szavatoljuk.

Amennyiben az ajánlatunk felkeltette a figyelmét, vagy még nem látta a termékünket élőben, készségesen küldünk Önnek egy ingyenes mintát. Ily módon saját tapasztalatai alapján alkothat képet a Fortelock gyártásához felhasznált anyag minőségéről és tartósságáról. Ehhez elég, ha kitölti az “ingyenes minta” n.  űrlapunkat.

Kövessen bennünket a Facebook-on is: Az újdonságokon, ügyfél-referenciákon és telepítést dokumentáló videókon kívül itt számos további érdekes tartalmat is megtalál.

fitness_podlaha_6 fitness_podlaha_5 fitness_podlaha_3 fitness_podlaha_2 fitness_podlaha_4

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék