Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

25. 4. 2023

Padló a raktárba

Fortelock PVC padlólapok – Megoldás raktártulajdonosok számára

Zavarja a régi padló a raktárban?

Képzelje el, hogy ön egy raktár vagy egy nagy ipari terület tulajdonosa. Ön minden nap arra törekszik, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működjön és fenntartani a magas szintű termelékenységet. Ekkor azonban észreveszi, hogy a raktár padlója az elhasználódás jeleit mutatja…Még ennél is rosszabb, hogy az alkalmazottainak és a raklapemelő kocsiknak meg kell küzdeniük az ütésekkel és repedésekkel, ami lelassítja a munkájukat és növeli a balesetek kockázatát.

Frusztráltnak érzi magát, mert tudja, hogy a padló minősége nemcsak a csapat biztonságát, hanem a teljes működés hatékonyságát is befolyásolja. Lehet, hogy már beruházott a padlójavításba, vagy akár teljes felújításon is gondolkodik, de attól tart, hogy az új padló nem lesz képes ellenállni az üzemeltetéssel járó igénybevételeknek, és újra ugyanazokkal a problémákkal kell majd szembenéznie.

A raktár padlója és annak hatása az ön vállalkozására

Végül ezek a problémák kezdenek kihatni az ön anyagi helyzetére is. A padlójavítás drága és időigényes, a termelékenység kiesése és a lehetséges balesetek pedig súlyos következményekkel járhatnak vállalkozása számára. Tehetetlennek érzi magát, mert úgy tűnik, nincs olyan megoldás, ami egyszer s mindenkorra megoldaná a problémát.

Lehet, hogy hallott már a különböző típusú ipari padlókról, de aggódik, hogy túl bonyolult lesz a telepítésük, vagy hogy nem lesznek képesek ellenállni a működése által támasztott követelményeket. És mi van, ha kiderül, hogy az új padló ront a helyzeten?

Padlómegoldások az ön raktára számára

Nem kell ezen tovább törnie a fejét. A Fortelock egy kifejezetten raktári és ipari helyiségekbe tervezett PVC padló, amely minden problémáját megoldja. Úgy tervezték, hogy nagy, akár 5500 kg-os terhelésnek is ellenálljon, ami azt jelenti, hogy a raklapemelők és a targoncák nem tudnak kárt tenni benne.

A Fortelock könnyen telepíthető és karbantartható. Ez egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a javításra és karbantartásra fordított idő minimalizálását. Egyedi kialakításának és anyagainak köszönhetően biztonságos felületet biztosít alkalmazottai számára, és növeli a cége termelékenységét.

Nem kell attól tartania, hogy olyasmibe fektet bele, ami nem felel meg az igényeinek. A Fortelock egy olyan megoldás, ami segíti a vállalkozása zökkenőmentes működését, valamint a magas szintű biztonság és hatékonyság fenntartását.

Ne várjon tovább, és kezdje el raktárának vagy ipari helyiségének átalakítását a Fortelock segítségével még ma. Élvezze a minőségi, tartós és biztonságos padló biztonságával járó nyugalmat.

A raktárba ajánljuk:

Fortelock Industry – nagy igénybevételhez

Fortelock Industry Ultra – extrém terhelésekhez

A termék részleteit a műszaki adatlapon találhatók.

Nézze meg a videónkban, milyen egyszerű a Fortelock padló lerakása.

További információkért és egyedi ajánlatért forduljon szakértőinkhez.

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék