Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

11. 10. 2021

Megfelelő garázspadlót keres tuningolt autója számára?

Egy tuningolt autó rajongó garázsának sok mindent el kell viselnie, és a legnagyobb terhelés a padló éri.

Ahhoz, hogy jól szolgáljon az adott térben, a garázspadlónak számos alapvető paraméternek kell megfelelnie. Mindenekelőtt tartósnak és hosszú élettartamúnak kell lennie, de nagy terhelésnek is ellen kell állnia, és ideális esetben könnyen karbantarthatónak kell lennie. Melyik padlóburkolatot ajánlott tehát a garázsba választani?

Az epoxigyanta padlók vagy a poliuretán bevonatok gyakran használt és népszerű lehetőségek. Vannak, akik térkövet vagy kőszőnyeget választanak a garázsukba. Fektetésük és karbantartásuk meglehetősen hosszadalmas és bonyolult.

A Fortelock lapokat vegyszer- és kopásállóság, valamint fokozott terhelhetőség jellemzi. Hő- és hangszigetelést biztosítanak, a felület pedig nagyon könnyen karbantartható és tisztítható. A tartós és tökéletes illeszkedésű click-rendszer biztosítja, hogy csak minimális mennyiségű víz kerüljön a padló alá. A megfelelő szellőztetés biztosítása érdekében a padlólapok AirFlow csatornákkal rendelkeznek. Így a padlóburkolat alatt nem kerülhet sor rothadásra sem kellemetlen szagok kialakulására.

A Fortelock PVC padlóburkoló rendszer egyik előnye az egyes padlólapok cseréjének lehetősége anélkül, hogy az egész padlót szét kellene szerelni. Egyszerűen távolítsa el a sérült padlólapot, és cserélje ki egy másikra.

A padló karbantartása is egyszerű. Egyszerűen törölje fel a padlót tisztítószeres vizes felmosóval. Ha javítani szeretné a padló fényét, vagy meg szeretné tisztítani a rendkívüli szennyeződésektől, ajánlott Dr. Schultz termékeket használni.
És a legjobb a végén. A Fortelock padló polimer szerkezete ellenáll a legtöbb olajnak és savnak. Ha beszennyezik, elég a padlólapokat feltörölni.

auto_a3_optimized

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék