Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

3. 1. 2024

Maximális ellenálló képesség és hatékonyság: Fortelock PVC-padlólapok – padló gyártócsarnokok és raktárak számára

Függetlenül attól, hogy egy gyártócsarnokot vagy egy raktárterületet irányít, minden nap kihívásokkal kell szembenéznie, hogy minden hatékonyan és zökkenőmentesen működjön. Gyakran felmerül a téma, hogy melyik a megfelelő padló egy gyártócsarnok vagy raktár számára? Az ilyen padló kiválasztása kulcsszerepet játszik a munkakörnyezet biztonságának, ellenálló képességének és hosszú élettartamának biztosításában. A Fortelock PVC-padlólapok egyedülálló padlóburkolati megoldást jelentenek a gyártócsarnokok és raktárak számára, mivel kivételes mechanikai ellenállást biztosítanak, ugyanakkor gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé.

Ellenálló képesség és dinamikus terhelés

A Fortelock Industry és Industry Ultra PVC-padlólapokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy terhelésnek és ütéseknek. Nemcsak az 1 cm2 -enként akár 520 kg statikus terhelést, hanem a 6600 kg dinamikus terhelést is elbírják, ami garancia arra, hogy a targoncák és a raklapszállító targoncák sérüléstől való félelem nélkül mozgathatják őket. Ezek az értékek nem csak elméleti jellegűek, hanem alapos teszteken és specifikációkon alapulnak. E padlólapok nagy ellenálló képessége ideális ipari környezetbe, ahol gyakori a targonca- és raklapos kocsiforgalom. Törhetetlenek, és tökéletesen elnyelik a nehéz tárgyak becsapódását.

Ajánlott padlóburkolat gyártócsarnokok és raktárak számára

Fortelock Industry – nagy terheléshez

Fortelock Industry Ultra – extrém terhelésekhez

A műszaki paraméterek részleteit a műszaki adatlapon találja.

Törhetetlenség és ütéscsillapítás

A Fortelock PVC-padlólapok egyik legjellemzőbb tulajdonsága a törhetetlenségük. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy még ha egy közönséges tárgy le is esik a padlóra, a padlólap sértetlen marad. Ez a funkció különösen fontos olyan környezetben, ahol fennáll a veszélye annak, hogy szerszámok, alkatrészek vagy más tárgyak leesnek és megrongálják a hagyományos betonpadlót vagy a régebbi kerámia burkolólapokat. A Fortelock PVC-padlólapokkal csökkentheti a padló sérülésének kockázatát, csökkentheti a por mennyiségét és javíthatja a munkakörnyezetet a dolgozók biztonságának növelése érdekében.

A Fortelock-padlólapok nemcsak magát a padlót védik, hanem a ráeső tárgyakat is. Az ütéselnyelő képességüknek köszönhetően például egy üvegedény, amely egy kemény padlón valószínűleg megrepedne, sértetlen maradhat, ha egy PVC-padlólapra esik. Ez különösen előnyös törékeny anyagok vagy termékek tárolása és kezelése esetén.

Gyors és egyszerű telepítés forgalomkorlátozás nélkül

A Fortelock PVC-padlólapok telepítését gyors és egyszerű lerakásra és minimális forgalomkorlátozásra tervezték. A telepítés intuitív, és speciális szerszámok vagy hosszú leállítási idő nélkül elvégezhető, lehetővé téve, hogy vállalkozása megszakítás nélkül folytatódjon.

Nézze meg a videónkban, milyen egyszerű a Fortelock padló lerakása.

A tér, az esztétikai változatosság és a biztonság vizualizálása

A Fortelock a színválaszték és a mintázat széles választékát kínálja, amely lehetővé teszi biztonsági zónák, logisztikai útvonalak vagy esztétikusan kellemes munkakörnyezetek kialakítását. A Fortelock PVC-padlólapokkal nemcsak biztonsági területekre oszthatja fel a teret, hanem támogathatja cége vizuális arculatát is.

Nézze meg, hogyan nézhet ki a padló az ön csarnokában a vizualizáció segítségével, és használja a konfigurátorunkat a tervezéshez.

Tartósság és ökológiai fenntarthatóság

A Fortelock-padlólapok nemcsak a szélsőséges ipari körülményeknek állnak ellen, hanem a környezetvédelemhez is hozzájárulnak. Az akár 25 éves élettartamnak és az akár 12 éves garanciának köszönhetően a Fortelockba való befektetés hosszú távon fenntartható választás. Helyi sérülés esetén a padlót helyreállíthatja. A Fortelock-rendszer lehetővé teszi az egyes padlólapok cseréjét anélkül, hogy a teljes padlót kellene javítania, ezzel is hozzájárulva az anyagfelhasználás korlátozásához és a beruházások megtakarításához.

Végezetül

A Fortelock gyártócsarnokának vagy raktárának padlója az ellenálló képesség, a biztonság és a hatékonyság szinonimája. Ha olyan hosszú távú, megbízható padlóburkolatot keres, amely ellenáll a nehéz körülményeknek, miközben lehetővé teszi a magas termelékenység fenntartását, akkor a Fortelock PVC-padlólapok a megfelelő választás.

Ha szeretné saját szemével látni a padló tulajdonságait, kérjen mintát a csempéből.

További információkért, műszaki specifikációkért vagy egyedi ajánlatért forduljon szakértőinkhez. Készen állunk arra, hogy segítsünk önnek megtalálni a legjobb padlóburkolati megoldást, amely megfelel ipari helyiségeinek speciális követelményeinek.

Padló gyártócsarnokok

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék