Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

8. 1. 2021

Klikkes rendszerű Fortelock PVC padló – ideális padló kiállításokra és nagyvásárokra

Részt vesznek az év folyamán kiállításokon, nagyvásárokon? Függetlenül attól, hogy az év melyik szakaszában állítanak ki a legtöbbet, jó ha időben felkészülnek rá. Az a pár nap, amelyet felfokozott várakozások jellemeznek, sikert, vagy akár csalódást is hozhat. Abban az esetben, ha a kiállítási standjukat nem bízzák külső cégre, hanem maguk kívánják összeállítani, az előkészületek annál is nehezebbek, mivel minden apró részletre gondolniuk kell.

100 %-osan jól működő és látogatókat csalogató stand kialakítását nem tudjuk garantálni. Ugyanakkor azonban segíthetünk ennek padlójával – a mobil Fortelock padló nem terheli meg cégük költségvetését akkor, amikor minden forint számít, tartósan ellenáll a látogatók tömegeinek, saját maguk is lefektethetik, és a kiállítást végeztével ismét szétszedhetik, és elraktározhatják a következő alkalomig. Nézzük meg részletesebben.

Korlátozások nélküli, kívánság szerinti összerakás és szétszedés

Sokan keresnek hagyományos padlót, de a mobil, bárhova elszállítható, összerakható, használható, majd szétszedhető és ismét elszállítható padlók már kevésbé gyakoriak. Nem csoda hát, hogy kevesen rendelkeznek e téren megfelelő információkkal. A mobil padlók egyik alternatívája a Fortelock PVC padló.

A piac számos sportcsarnokokban, kiállítási területeken, tánctermekben és más céllal felhasználható padlóburkoló anyagot kínál. Ez azonban inkább azon szervezetek számára jelent jó megoldást, amelyek rendszeresen rendezik meg az adott rendezvénytípust. Amennyiben a padlót véletlenszerűen és különböző alkalmakkor, azaz nem csak kiállításokon kívánják felhasználni, jobb, ha sokoldalúbb terméket vesznek. A Fortelock padló számos egyéb előnye mellett éppen ezt a használati sokoldalúságot kínálja. Felhasználási területe nem korlátozódik csupán a termékek vagy szolgáltatások nagyvásári, kiállítási vagy bemutatótermi bemutatására.

Padlószerkezet

A padlólapok számos különböző formában és anyagkivitelben léteznek. Eső pillantásra nem nagy a különbség, de vigyázzanak a komfortérzetre. Ha valami könnyen tárolhatót szeretnének, jobb, ha könnyen összeállítható és szétszedhető lapokat választanak. Annyit vesz belőlük az ember, amennyire az adott felület tekintetében szüksége van. Ha legközelebb más méretű padlót szeretnének burkolni, könnyen hozzáadhatnak további lapokat, vagy csökkenthetik a számukat. Méretüket tekintve kényelmesen bepakolhatók autóba vagy raklapra, és a szállításukhoz nem lesz szükségük külső segítségére.

Mi alapján válasszuk ki a legmegfelelőbb padlót?

Lefektetés gyorsasága

A padlót gyorsan kell lefektetni és felszedni, hely- és időhiány. Miután a nagyvásárt rendező szervezet lehetővé teszi a belépést a nagyvásár területére, mindössze néhány nap vagy óra marad a stand felépítésére. A legtöbb mobil padló ugyanazt a klikkes rendszert használja, mint a Fortelock PVC padlórendszer. A Fortelock padlórendszer esetében azonban a padló lefektetéséhez nincs szükség semmilyen különleges segédeszközre. Elég hozzá egy gumikalapács, amely segít összepattintani az egyes lapokat. A falak vagy sarkok körüli felületek kialakításához elég egy egyszerű vágókés is. A padlót közvetlenül a vásárterület fa- vagy betonpadlójára fektethetik. Mi több, ezzel még az eredeti padlót is óvja, a látogatók nem tehetik ugyanis tönkre, Önöknek  pedig nem keletkeznek ezzel kapcsolatosan többletköltségeik.

Dizájn

Ha már jártak nagyvásáron, vagy rendszeresen látogatják őket, minden bizonnyal Önök is észrevették, hogy egyes cégek vagy vállalkozások saját padlóra építik fel a standjaikat.

A saját padló használata a dizájn tekintetében is több előnnyel jár. Megragadhatja a látogatók figyelmét, vizuálisan leválasztja a standot a szomszéd standokról, sőt a padló akár a cég saját színeivel is összehangolható. A padlólapok egymással kölcsönösen kombinálhatók.

A padló áthelyezhetősége

A Fortelock padló könnyű és könnyen mozgatható, egyszerűen szétszerelhető, az egyes darabok könnyen egymásra helyezhetők, és mivel a méretük max. 51 cm x 51 cm, bárhol elhelyezhetők.

Kiváló tartósság

A gyakran szétszedni, szállítani és kiállításokon, társasági vagy más rendezvényeken használni kívánt padlólapok esetében elengedhetetlen követelmény a tartósságuk. Jelentős terheléssel számoljon, és nem csak súly szempontjából. Azon kívül, hogy asztalokat, székeket, teli polcrendszereket és más nehéz tárgyakat állítanak rájuk, ellen kell állniuk például a hölgyek magas, vékony cipősarkainak is. És ha Önöknek vagy valamely látogatójuknak sikerülne is kár okozni a padlóburkoló lapban, egyszerű a megoldás – az egész padló helyett elég a hibás darabot kicserélni!

Tartós csatlakozások

Az egyes padlólapok kölcsönös csatlakozásainak is tartósaknak kell lenniük. A padlót gyakran kell összerakni és szétszedni, amire a Fortelock is reagál. Speciálisan megtervezett csatlakozásai nem változtatják meg az alakjukat, és hosszabb használat után is szilárd kapcsolatot létesítenek. Miután minden alkalommal a már említett gumikalapáccsal kapcsolják az egyes padlólapokat össze, nem kell attól tartaniuk, hogy a gyakori összeszerelés és szétszerelés következtében megsérülnének. A padló ezért sok éven át használható, egyszerűen hozzáigazítható a stand méretéhez, és ha valamilyen része megsérülne, egyszerűen helyettesíthető új elemmel.

Csúszásgátló kivitel

Nem utolsó sorban ügyelni kell a biztonságra is. Nem számít, hogy hol kerül elhelyezésre a padló. Akár kiállításon, születésnapi ünnepségen vagy máshol kívánják a padlót felhasználni, ha nem csúszik, akkor egy gonddal kevesebb. A csúszásgátló kivitelű Fortelock ideális magas igények jellemezte terekbe is, és legalább részben megelőzhetővé válnak az esetleges balesetek.

Mobil padlórendszer – további felhasználási lehetőségek

Az ember számtalanszor kerülhet olyan helyzetbe, amikor jó lenne, ha vele lenne egy kis darab padló, és bizonyos pillanatokban a szilárd talaj az ember lába alatt nagyobb komfortérzetet jelentene. A mobil padlórendszer nagy előnye, hogy nem csak a vállalkozás keretén belül vehető igénybe, hanem magáncélokra is. Az olyan standard felhasználási módok mellett, mint pl. a garázs- vagy műhelypadló, a Fortelock különböző társasági rendezvényeken is megállja a helyét.

Például az olyan különböző születésnapi ünnepségek esetén, amelyekre nagy sátrakkal készülünk, a mobil padló mindig fontos kiegészítő lehet. A sátor ugyanis nem csak a vendégeket óvja meg az esőtől, hanem a PVC padlóburkoló lapokat is. A padló ugyanakkor kellemessé varázsolja a sátorban tartózkodást, például amikor a vendégek a bárasztaloknak támaszkodva beszélgetnek. A Fortelock ideális segítőtárs lehet az olyan kibérelt terekbe szervezett rendezvények esetén, mint amilyenek például a művelődési házak vagy tornatermek. A mobil padlónak köszönhetően e terek a felismerhetetlenségig átalakíthatók, és hozzáigazíthatók a rendezvény hangulatához.

vystava_polsko-2 premiestnitelnost-2 auto_kelly_vystava-2

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék