Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

5. 1. 2022

Garázspadló veterán autók számára

Egy veteránról gondoskodni soha nem ugyanaz, mint egy új autóról. A különböző alkatrészek kora és állapota miatt az veteránoknak fokozott ápolásra van szükségük ahhoz, hogy megőrizzék vonzerejüket, és megakadályozzák az eredeti alkatrészek rozsdásodását. Ugyanakkor minden klasszikus autó tulajdonosa jól tudja, hogy maga a karbantartás is része a tulajdonlás örömének. Ha Ön még újonc e téren, az egyik legnagyobb kihívás, amellyel szembe kell néznie, az autó állagának megóvásához szükséges karbantartás elsajátítása. A legfontosabb kérdés ugyanakkor az, hogy milyen padlót is válasszon kedvence számára?

A garázspadló kiválasztása és a leggyakoribb padlóburkolatok típusai

Ha garázspadlója felújításán gondolkodik, és még nem tudja, milyen padlót válasszon, fogadja el tanácsunkat, hogy segíthessünk a jó döntés meghozatalában. Garázsokra jellemző terheléshez igazodó padlók gyártója vagyunk.

1) Epoxigyanta

Az epoxigyanta a garázsok és az ipari padlók egyik legszélesebb körben használt padlóburkoló anyaga, mivel közvetlenül az új vagy felújított betonra viszik fel. A savaknak és olajoknak való tartós kitettség megváltoztathatja a gyanta színét, és jól látható, egyben helyrehozhatatlan foltokat okozhat. Ez a padlóburkolat típus továbbá szenved a nedvességtől, nem áll ellen az ütéseknek, és gyakran egy kalapács vagy más munkaeszköz leejtése olyan repedést eredményez, amely idővel csak mind nagyobbra tágul.

2) Betonpadló

A betonpadlók a padlók klasszikusának számítanak. A beton ugyanakkor köztudottan nehezen tisztítható, a felületét porosodás és foltok jellemzik. Az olaj- és savfoltok nagy problémát jelentenek, mivel nem lehet őket eltávolítani.

3) Kerámia padlólapok

A kerámia padlólapok szintén népszerűek, de a javítás szempontjából egyértelműen a legrosszabb megoldást jelentik. A kerámia kemény, és bármilyen nehéz tárgy ütődése vagy leejtése repedésekkel jár. A padló bármilyen szerkezeti hibája a kerámia töréséhez vezet. Ezenkívül mind a fektetési, mind a javítási költségek nagyon magasak.

4) Fortelock PVC padlólapok

A Fortelock mindig a legjobb megoldást kínálja, éspedig nemcsak gazdaságossági, hanem technológiai és idő szempontjából is. Padlóink tartósak, könnyen tisztíthatók és a legszigorúbb környezetvédelmi előírások szerinti tanúsításokkal rendelkeznek.


A padlóburkoló lapok fokozottan ellenállók az ütésekkel és a nehéz tárgyak leejtésével, valamint a savakkal és olajokkal szemben. AirFlow rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a levegő keringését a padló alatt, és megakadályozza a penészesedést vagy a páralecsapódást. További előnyök közé tartozik, hogy akár csak egyetlen sérült csempe is kicserélhető anélkül, hogy az egész padlót ki kellene cserélni.

Egyenetlen garázspadló aljzathoz nagyobb terhelés esetén

INDUSTRY padlóburkoló lapok

  • Az Industry termékcsalád felhasználási területe a legnagyobb ipari terhelésnek – targoncákat és raklapozó kocsikat is beleértve – kitett terek
  • Könnyű színkombinálás
  • Folyosók, utak és felvezető sávok létrehozásának lehetősége
  • Kiválóan alkalmas pontszerű vagy dinamikus terhelésnek kitett terekbe

A Fortelock Industry hasonló tulajdonságú de rosszabb vizuális minőségű, újrahasznosított granulátumból készült ECO változatban is megvásárolható.

Industry PADLÓLAPOK

Sík garázspadló aljzatra és kisebb terhelésre

XL padlóburkoló lapok

XL PADLÓLAPOK

Látható illesztések nélküli padló kinézete érdekében

INVISIBLE padlóburkoló lapok

  • Rejtett click illesztések (lefektetés után nem láthatók)
  • Egyedülálló és könnyebben tisztítható, fényvisszaverő kígyóbőr minta
  • Az Invisible termékcsalád felhasználási területe üzleti, lakó, ipari és raktár terek
INVISIBLE PADLÓLAPOK

A Fortelock PVC padlók tisztítása és karbantartása

A Fortelock padlót egyszerűen vízzel és hagyományos mosószerrel felmosva tisztíthatja. A padló átlagon felüli ellenálló képességgel rendelkezik a gyenge savakkal, híg savakkal, lúgokkal, szappanokkal és oldószerekkel szemben. Ha az adott foltot azonnal leöblítik, az olaj és az erős savak sem károsak a padlóra.

Fortelock padlóburkolatot szeretne a kedvence számára telepíteni, egyelőre azonban nem tudja, milyen színt és mintát válasszon? Rendeljen 8×8 cm-es Fortelock mintákat.

A Fortelock a YOUTUBE-on

Kövesse a Fortelock YouTube-csatornáját, ahol rendszeresen új tartalmakat jelentetünk meg. A következők is érdekelhetik:


A Fortelock INDUSTRY padlóburkoló lapok lerakási útmutatója
A lécek telepítése
Industry padlóburkoló lapok fektetése a garázsban

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék