Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

17. 6. 2021

Fortelock PVC padlólapok gyártása A-tól Z-ig

Érdekli Önt, hogy hogyan készül a Fortelock padló, amely esetleg már az Ön garázsában vagy üzemében is megtalálható? A gyártás teljes egészében Csehországban zajlik, a Fortemix s.r.o. társaság Paskovi központjában.

A padlólapok műanyag granulátumokból készülnek, amelyek halmazállapota a hőkezelést követően szilárdról folyékonyra változik. Az anyag 180°C fokon fröccsöntő gép segítségével formába kerül, amelyben padlólap formát ölt. Megformázását követően a padlólapot lehűtik annak érdekében, hogy egy automatikus manipulátor segítségével kiemelhető legyen a formából, majd a teljes lehűtés érdekében szállítószalagra kerül.

A PVC tulajdonságai


A padlólap gyártásához felhasznált PVC kémiailag ellenáll a savaknak, sóknak, lúgoknak, zsíroknak és alkoholoknak. A minőségi alapanyagnak és a tisztességes gyártásnak köszönhetően a padló tartós és biztonságos, jól használható különféle gyártóüzemekben, épületekben, raktárakban, illetve otthonokban, irodákban és iskolai terekben is.

Környezetvédelem


A Fortelock padlólapok 100%-ban újrahasznosíthatók. A gyártás során minimális mennyiségű hulladékot és károsanyag keletkezik. A padlólapok 50%-a saját zúzógépeken összezúzott és újrahasznosított gyártási selejtből, valamint felvásárolt hulladékból származik. Az újrahasznosításnak köszönhetően a selejtes termékek el sem hagyják a gyárat, hanem gyorsan visszakerülnek a gyártásba.

Kérjen írásban INGYENES termékmintát

1080x1080_novinka_web

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék