Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

21. 6. 2023

Fortelock PVC padló fitneszközpontok és edzőtermek számára

Keresi az ideális padlóburkolati megoldást fitneszközpontja vagy edzőterme számára? A Fortelock PVC-padlólap nagyszerű választás, ami nagy tartósságot, egyszerű telepítést, higiénikus környezetet és esztétikus megjelenést kínál megfizethető áron. Ráadásul a kellemes anyagnak köszönhetően kényelmesebb edzésben lesz része a talajon.

A Fortelock PVC-padlólapok előnyei fitneszközpontok és edzőtermek számára:

Ellenállás a leeső súlyzókkal és az edzőgépek terhelésével szemben

A Fortelock PVC-padlólapok kiváló minőségű anyagból készülnek, ami ellenáll az ütéseknek és a hosszú távú terhelésnek. Ez garantálja a padló hosszú élettartamát még a fitneszközpontokban és edzőtermekben való intenzív használat mellett is.

A fitneszközpontok vagy edzőtermek padlója gyakran jelentős terhelésnek van kitéve a súlyzók, a nehéz állványok és más berendezések, például futópadok, súlyzótornyok vagy edzőgépek miatt. Ha a súlyzót kerámia- vagy betonburkolatra ejtik, az megsérülhet, és repedések jelenhetnek meg rajta. A nyomás hatására a betonpadló morzsolódni kezdhet, ami nemcsak esztétikailag nem kielégítő, hanem porosodást is okoz. Ha fitneszközpontot vagy edzőtermet tervez nyitni egy már meglévő padlóval rendelkező helyiségben, és nem szeretne beruházni a felújításába, hatékony és gyors megoldást jelent egy második padlóréteg lerakása, ami megvédi az eredeti felületet. A Fortelock padló ideális megoldás egy olyan régebbi padló lefedésére, amellyel már nem elégedett. Egy nap alatt megújíthatja fitneszközpontja vagy edzőterme megjelenését anélkül, hogy szerszámokra vagy mesteremberek felbérlésére lenne szüksége.


A súlyzókkal és nehéz gépekkel végzett gyakorlatokhoz a következőket ajánljuk: Fortelock Industry

Egyszerű telepítés a működés korlátozása nélkül

A padlólapok könnyedén egymásba illeszthetők egy puzzle zár segítségével, így gyorsan és ragasztás nélkül elvégezheti a telepítést. Így a telepítést akár az éjszakai órákban vagy hétvégén is elvégezheti anélkül, hogy korlátoznia kellene a fitneszközpont működését.

Higiénikus környezet az egyszerű fertőtlenítésnek köszönhetően


A PVC anyag jól fertőtleníthető és higiénikus környezetet tart fenn, ami különösen fontos az izzadsággal és baktériumokkal érintkező területeken. A padló könnyen karbantartható és egyszerűen tisztítható. A padlóburkolatok tisztításához és karbantartásához a Dr. Schutz márka termékeinek használatát javasoljuk.

Kellemes anyag a talajon végzett gyakorlatokhoz

A padlólap kellemes tapintású és nem hűl ki, ami élvezetesebbé teszi az olyan talajon végzett gyakorlatokat, mint a jóga vagy a pilates. Otthon végzett gyakorlatokhoz a következőket ajánljuk: Fortelock Industry, Fortelock XL vagy az új Fortelock Business Kivehető padlólapok új terek számára
Ha úgy dönt, hogy fitneszközpontját vagy edzőtermét új helyre költözteti, egyszerűen leszerelheti a padlólapokat, és újra felhasználhatja őket.

A tér szervezése színek segítségével

A Fortelock padlólapok széles színválasztékot kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy edzésterét az egyes tevékenységeknek vagy edzési zónáknak megfelelően rendezze be.

A fitneszstúdió logója a padlólapokon

Fitneszközpontjának vagy edzőtermének még jobb népszerűsítése érdekében a kiválasztott padlólapokra nyomtathatja a logóját. A minta nyomtatását a padlólapokra a legmodernebb nyomdai technológiával végezzük, ami garantálja a színminőséget és a korlátlan lehetőségeket. Választhat a kínálatunkban található standard nyomatok közül (GRANIT nyomtatás), vagy kitalálhat saját tervezést (CUSTOM nyomtatás).


Fortelock PVC padló vásárlása és szállítása


A padló egyszerű megvásárlása érdekében használja az online konfigurátort, hogy egyedi padlót tervezzen fitneszközpontja vagy edzőterme számára. Nagyobb terekre vonatkozó egyedi ajánlatért forduljon az ügyfélszolgálathoz. Szerezzen ingyenes mintát, vagy kölcsönözzön ki egy részt a padlóból, hogy vásárlás előtt kipróbálhassa.


Válassza a Fortelock PVC padlólapot fitneszközpontja vagy edzőterme számára, és élvezze a tartós és esztétikusan tetszetős padlót, amelyet könnyedén telepíthet saját maga.

Megfelelő termékek speciális alkalmazásokhoz:


Fortelock padlót választott edzőterme, fitneszterme vagy otthona számára, de nem tudja, milyen színt és mintázatot válasszon? Rendeljen mintákat a Fortelock 8×8 cm-es padlólapokból.


A Fortelock padló előnyei más padlólapokkal szemben

  • Csillapítja a rezgéseket
  • Csillapítja a tárgyak ütközését és becsapódását
  • Hőszigetelő
  • Könnyedén letörölhető és tisztítható
  • A sérült rész egyszerűen cserélhető
  • A Fortelock lapokra feliratok és logók nyomtathatók
  • A lerakás padlóburkoló munkások nélkül is elvégezhető
  • A rendszer lehetővé teszi a mintázatok és színek kombinálását
  • Nem ártalmas az egészségre
  • Nem csúszik

Fortelock a YOUTUBE-on

Kövesse a Fortelock YouTube csatornáját, ahol rendszeresen új tartalmakat adunk hozzá. Érdekelheti önt:

Tudja, hogyan kell lerakni a Fortelock padlólapokat?

3 pepek6 1080x1080

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék