Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

1. 6. 2023

Fortelock padlólapok: Az ideális padló a garázsa számára

Biztosan elgondolkodott már azon, hogy milyen padlót válasszon a garázsába. Ez fontos döntés, mert a helyes választás nemcsak a tér praktikusságát és funkcionalitását, hanem az esztétikai benyomást is alapvetően befolyásolhatja. Ebben a tekintetben szeretnénk bemutatni Önnek az egyik legjobb lehetőséget a piacon – a Fortelock PVC padlólapot.

A Fortelock egy minőségi és bevált PVC padlólapmárka, amely hosszú élettartammal, mechanikai igénybevételekkel szembeni ellenállással és könnyű karbantartással büszkélkedhet. Ez a burkolat ideális választás garázsokba, műhelyekbe vagy raktárhelyiségekbe, egyszerűen mindenhová, ahol szilárd és tartós padlóra van szükség.

Egyszerű telepítés ragasztás nélkül

Az egyik fő ok, amiért a Fortelock PVC padlólapjait válassza a garázsa számára, az az egyszerű telepítés. A padlólapokat úgy tervezték, hogy könnyen egymásba lehessen rakni egy ún. „zár” segítségével, ami lehetővé teszi a padló gyors és zökkenőmentes lerakását ragasztás vagy további anyagok használata nélkül. Ezenkívül ez a rendszer lehetővé teszi a sérült padlólapok cseréjét anélkül, hogy az egész padlót szét kellene szedni. Még egy laikus is könnyedén megbirkózik a telepítéssel.

A padlóburkolatokat mindig sima és kemény felületre telepítse, és hagyja, hogy a padlólapok alaposan akklimatizálódjanak legalább 48 órán keresztül a lerakás előtt. Ne felejtse el betartani az ajánlott 10 mm-es tágulási hézagot minden fix ponttól! (polc, fal)

Nagy mechanikai és vegyi ellenállás

A Fortelock PVC padlólapok másik előnye, hogy ellenáll a nedvességnek és az ipari vegyszereknek. y ha olajokkal, kenőanyagokkal vagy más vegyi anyagokkal dolgozik a garázsban, nem kell attól tartania, hogy megsérül a padló. A burkolat jól bírja a nehéz járművek vagy gépek terhelését is, ami különösen fontos a garázsok környezetében. A nyomószilárdság 520 kg/cm2!

A Fortelock PVC padlólapok nagyon ellenállóak a mechanikai sérülésekkel, például ütésekkel, leeső nehéz tárgyakkal vagy más külső behatásokkal szemben is. Ezenkívül a padlólapok kiváló minőségű anyagból készülnek, nagy szilárdsággal és tartóssággal.

Könnyű karbantartás és szétszerelés

Ami a karbantartást illeti, a Fortelock PVC padlólapok nagyon könnyen karbantarthatók. Csak söpörje vagy porszívózza fel rendszeresen, és időnként mossa fel a padlót vízzel és mosószerrel, egy mop vagy felmosórongy segítségével. Így a burkolatot tisztán és biztonságosan tartja a mindennapi tevékenységekhez. Ha szét kel szedni a padlót, vagy ki kell cserélni néhány padlólapot, a zárrendszernek köszönhetően ez nem jelent problémát.

Színválasztás

Esztétikai szempontból a Fortelock PVC-padlólapok szintén páratlanok a piacon kapható más lehetőségekkel szemben. Színek és minták széles választékát kínálja, amelyet mindenki az ízléséhez és a tér stílusához igazíthat. Ezenkívül a burkolat felületkezelése csúszásgátló

tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek növelik a biztonságot járáskor vagy járművek kezelése során.

Szigetelési funkció a kényelmesebb munkavégzéshez

A Fortelock PVC padlólapok szigetelő réteget képeznek a talaj és a felület között, ami kellemesebbé teszi a padlón végzett munkát alacsonyabb hőmérsékleten.

Felhajtó profilok a garázsba való könnyebb bejutáshoz

A Fortelock olyan rámpákat is kínál, amelyek megkönnyítik a garázsba való bejutást. Tippünk: a jobb stabilitás érdekében célszerű együtt összeragasztani a rámpákat az első sor padlólappal.

Egyszerű vásárlás és szállítás

Használja az online konfigurátort az egyszerű padlótervezéshez és a végső ár egyértelmű kiszámításához. A padlólapokat raklapon szállítjuk a garázsába, így nem kell aggódnia a szállítás miatt.

Tisztítás

A rendszeres tisztítás és karbantartás minden Fortelock padlóburkolat esetében nagy jelentőséggel bír, mind a megjelenés, mind a higiénia, de az élettartam meghosszabbítása szempontjából is. A Fortelock padlót egyszerűen vízzel és közönséges mosószerrel felmosva tisztíthatja. A padló tisztításához és karbantartásához a Dr. Schutz termékek használatát javasoljuk. Így a sok éves tapasztalatunkra alapozunk, és megfelelnek a tisztítás területén tapasztalható trendeknek.

Megfelelő termékek az ön garázsába

Fortelock a YOUTUBE-on

Kövesse a Fortelock YouTube csatornáját, ahol rendszeresen új tartalmakat adunk hozzá. Érdekelheti önt:

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék