Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Fortelock Business: Étterem és kávézó padlóburkolata

Az éttermi és kávézói padlóburkolat lényeges elem, amely befolyásolhatja a vendéglátóhelye általános benyomását. Dizájnos és strapabíró padlóburkolatot keres ezekbe a helyiségekbe? A Fortelock Business PVC-padló az ideális megoldás. Modern és esztétikus megjelenést kínál, ugyanakkor praktikus és tartós megoldás, amely ellenáll a mindennapi használat követelményeinek is.

Az éttermi és kávézói padlóburkolatokkal szemben támasztott fő követelmények

Könnyű és gyors lerakás

A Fortelock Business PVC-padlólapok egyik fő előnye az egyszerű és gyors telepítés. Az egyedülálló, egymásba illeszkedő zárrendszernek köszönhetően a Fortelock padlót saját maga is lerakhatja a padlóburkoló cég segítsége, és gyakran a üzemeltetés megszakítása nélkül is.

A munka megkönnyítése érdekében tervezze meg padlóját a konfigurátorunkban, és tekintse meg a lerakási útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezeti önt a teljes folyamaton.

Kiváló minőség és modern dizájn

A Business kollekció a Fortelock padlólapok egyedülálló tulajdonságait ötvözi a világ vezető strapabíró vinil padlóburkolat-gyártóinak csúcstermékeivel. A dizájnok széles skálájából választhat, amelyek könnyen illeszkednek a különböző belső terekhez és stílusokhoz. Választhat a népszerű faanyagok imitációi, de a beton esztrichek közül is. A legnépszerűbb dekorok megtalálhatók webáruházunkban. Katalógusunkban megtalálhatja az általunk megrendelésre gyártott dekorok teljes választékát.

A padló így nem csak a terek megjelenését kelti életre, hanem magas üzemi terhelés mellett is nagyfokú ellenálló képességet és hosszú távú élettartamot garantál.

Csúszásgátló felület és vízáteresztő képesség

  • A Fortelock Business burkolat csúszásgátló felülettel készül. Szem előtt tartjuk, hogy az éttermek és kávézók padlójának biztonságosnak kell lennie, akár tornacipőben, akár magassarkú cipőben járunk rajta. A DIN 51130:2014-02 szabvány szerint padlóink értékei a választott dekoroktól függően R9 – R10.
  • A speciálisan kifejlesztett és szabadalmaztatott ZeroGap zárrendszer minimális vízáteresztő képességet és védelmet biztosít a szennyeződések behatolása ellen.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Fortelock Business számos kávézóban és étteremben kapott helyet világszerte. Padlóink ideálisak a nyilvános helyiségekbe, ahol segítenek az elegancia és a luxus érzetét kelteni. A konyhában vagy az ételkészítési területeken az ezekre a területekre vonatkozó speciális szabványokat kell követni.

Könnyű karbantartás

Egy másik követelmény a padló könnyű karbantartása. Ez nagy előnyt jelent a kereskedelmi helyiségekben, ahol a tisztaság és a higiénia van az első helyen. A padló gyorsan és hatékonyan tisztítható, amivel nem csak időt takaríthatunk meg, hanem a karbantartási költségeken is spórolunk. A Fortelock Business padló megfelel a Baktériumokkal szembeni ellenálló-képesség EN ISO 846 szabványának

A Fortelcok Business padló tulajdonságairól részletesen az műszaki adatlapon tájékozódhat.

A Fortelock Business padlók speciális előnyei az éttermekben és a kávézókban

Rugalmasság az üzemeltetők számára

A helyiségeiket bérbe adó étterem- és kávézótulajdonosok számára a Fortelock padló ideális megoldást jelent. Ha úgy döntenek, hogy a jövőben elhagyják a teret, könnyen szétszedhetik a padlót, és áthelyezhetik egy új helyre, vagy máshol használhatják.

A sérült padlólapok egyszerű cseréje

Ha a padló bármilyen helyen megsérül, a Fortelock Business PVC-padló lehetővé teszi, hogy egy darab padlólap kicserélhető legyen egy újjal anélkül, hogy a teljes padlót szét kellene bontani.

Összegzés

A Fortelock Business PVC-padló modern, praktikus és költséghatékony megoldás mindazok számára, akik gyorsan és minimális fennakadás nélkül szeretnék felújítani a padlót a kereskedelmi helyiségekben. Az egyszerű telepítés, a nagy ellenálló képesség, a dizájnok széles választéka, az egyszerű karbantartás és a rugalmasság áthelyezhetőség teszik ezt a megoldást ideális választássá az étterem- és kávézótulajdonosok számára. Ha Ön is padlófelújításon gondolkodik, ne habozzon, és töltse ki a kérdőívet, vagy kérjen mintát, és győződjön meg saját szemével a Fortelock Business padlók tulajdonságairól és előnyeiről.

További információkért, műszaki specifikációkért vagy egyedi ajánlatért forduljon szakértőinkhez. Készen állunk arra, hogy segítsünk önnek megtalálni a legjobb padlóburkolati megoldást, amely megfelel ipari helyiségeinek speciális követelményeinek.

Étterem és kávézó padlóburkolata

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék