Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

19. 11. 2021

Fitness terem padló

Padlóink a fitneszközpontokban semmilyen szempontból nem tekinthetők újdonságnak. Ezt ügyfeleink elégedettsége és használatuk növekvő népszerűsége bizonyítja. Azt kérdezi, miért van ez így, és mitől olyan különlegesek a padlóink?

Legnagyobb előnyeik a telepítésük, a kinézetük és a tartósságuk.Vizsgáljuk meg közelebbről ezeket az előnyöket.

Fektetés

Padlólapjaink tiszta, szilárd és sík felületre fektethetők. Ha a padló nem sérült komolyabban, elég felsöpörni, és máris kezdődhet a padlólapok fektetése. A fitneszközpontokat nagy mennyiségű nehéz berendezés és gép jelenléte jellemzi. Padlólapjainknak megvan az az előnye, hogy nem kell eltávolítani ezeket a gépeket. Egyszerűen elég megemelni vagy megdönteni őket, és a padlólapok kényelmesen bejutnak alájuk. Nem kell hosszú ideig zárva tartani, sem külön céget keresni a fektetéshez, ami a konkurens padlókkal összehasonlítva jelentősen csökkenti a telepítési költségeket.

Megjelenés

További nagy előny a PVC-lapok által a fitneszközpontnak kölcsönzött modern megjelenés. A szín- és mintaválasztéknak, valamint a különböző kombinációs és összeállítási lehetőségeknek köszönhetően számos lehetőség áll rendelkezésére annak érdekében, hogy a végső megjelenés tökéletesen igazodjon az ügyfél igényeihez. Ugyanakkor a tér könnyen tagolható is kategóriákra és szakaszokra, ami nemcsak a tájékozódás, hanem a biztonság szempontjából is nagyon hasznos lehet.

Ellenállóképesség

Fitneszközpontokba szánt padlóburkolatunk mindenekelőtt garantálja a nehéz tárgyak okozta sérülésekkel szembeni tartósságot. Nagyon könnyen karbantartható, a szagok és a folyékony foltok nem tapadnak meg rajta, és más padlókhoz képest higiénikusabb. Kényelmes a padlón végzett edzések során, mivel jól elszigeteli a hideg aljzatot és tompítja a zajokat.

fitko_1080x1080_FB

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék