Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

21. 10. 2021

Autószervizek padlói

Ön gumiszerviz tulajdonos? Szervize felújítását tervezi? Azon gondolkodik, hogy milyen padlót válasszon? Ha igen, segítünk dönteni!

A gumiszervizekre jellemző terheléshez igazodó padlók gyártója vagyunk. Nagy teherbírás, könnyű karbantarthatóság, vegyszerekkel szembeni ellenállás – a padlóknak ilyen követelményeknek kell megfelelniük.

Nézzük meg, milyen lehetőségeket kínálunk a gumiszervizek tulajdonosainak:

A legtöbb gumiszervizben betonpadlóval találkozunk. Az emberek gyakran meg vannak győződve arról, hogy a beton mindent kibír. Ez számos üzemben igaz lehet, de olyan nagyfokú terhelés esetén, mint amilyennek például a gumiszervizek vannak kitéve, idővel repedések jelennek meg a betonpadlón, amelyek tovább nőnek, és a csúnya megjelenés mellett a karbantartásuk és a tisztításuk is nehézségeket okoz. A kiömlött vegyszerek, a kifolyt olaj vagy üzemanyag szintén tönkretehetik a padlót, egy esetleg leejtett kalapács pedig lepattinthat egy-egy darabot a betonból.

Egy másik lehetőséget jelentenek a hagyományos padlóburkoló lapok. A betonpadlókhoz viszonyítva ugyanakkor nem jelentenek semmilyen előrelépést. A karbantartásuk, a tartósságuk, illetve maga a lefektetésük mind-mind inkább hátrány. A padlólapok megrepedeznek, idővel morzsolódnak és meglazulnak.

A Fortelock Industry burkolólapok elsősorban abban különböznek az előző típusú padlóburkolatoktól, hogy bárki által könnyen és gyorsan lefeltethetők. Nincs tehát szükség a működés átmeneti korlátozására, aminek köszönhetően pénz takarítható meg, hiszen nem kell a burkolatot lefektető külső vállalkozókat bevonni. Az eredeti aljzat eltávolítására vagy módosítására sincs szükség. Ha a padló vízszintes, a padlólapok lefektetése előtt elég felsöpörni és eltávolítani róla a szennyeződéseket.

A felhasznált anyagok, illetve a speciális gyártási technológia garantálják, hogy a padlólapok nem sérülnek meg sem az autók okozta rendszeres terhelés, sem a gumiszervizek speciális berendezései miatt. A padló ellenáll a vegyi anyagok rövid távú hatásának, amelyek nem szívódnak fel az anyagba. A padlók csúszásgátló mintázata és szigetelő funkciói más típusú padlókkal összevetve kellemesebb munkakörnyezetet hoznak létre, és a zajterhelést is csökkentik.

A termék modern dizájnja is élvezhető. Többféle minta és szín közül lehet választani. A padlólapokat mindenki a saját ízlése szerint kombinálhatja és színkódolt munkafelületeket vagy biztonsági zónákat hozhat a segítségükkel létre.

Kiállunk padlónk minőségéért és tartósságáért, és akár 12 évig garanciát vállalunk rá.

Pneuservis_1080x1080_FB

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék