Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

Akkor se tudna ártani a Fortelock padlólapoknak, ha tankkal hajtana végig rajtuk. Szó szerint!

Új padlót keres a garázsába, műhelyébe, irodájába vagy gyártóüzemébe? Padlóburkolatot vásárolni nem kis kihatással van a költségvetésre, de cégünk Fortelock PVC padlólapjaival nem nyúl mellé. A kezdeti magasabb költségek ellenére sem.

A padlónak sok éven át szolgálnia kell, attraktívnak és egyben tartósnak kell lennie, valamint ellen kell állnia a nagy terhelésnek. Cégünk padlórendszere megfelel mindezen elvárásoknak. A Fortelock padlólapok első osztályú PVC klikkes rendszert használnak. Új és régi padlókra egyaránt lefektethető. A padlólapokat kiemelkedő kopásállás, vegyi ellenálló képesség és hosszú távú stabilitás jellemzi. Szigetelik a hőt és a hangot, a lefektetésükhöz pedig nincs szükség a standard üzem szüneteltetésére.

Garázsokban, irodákban, üzletekben jól használható, ellenáll a magas üzemi terhelésnek mind a gyártóüzemekben, mind az autójavító műhelyeken. Kiválóan mutat kávézókba, játszószobákban vagy autószalonokban. Könnyen karbantartható és biztonságos rajta a járás. Végül, de nem utolsósorban, minimális szerszámigény mellett néhány óra alatt bármi maga is lefektetheti.

A Fortelock padlórendszer akár egy tankkal is elbír! Győződjön meg róla saját maga.

1080x1080_novinka_web

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék