Segítségre van szüksége a burkolólapok kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal +49 152 0267 6255
INGYEN MINTA

2. 12. 2021

A luxusszínvonalú tuning luxusszínvonalú padlót érdemel

Nem számít, hogy milyen szinten foglalkozik a tuninggal – egyedül, amatőrként vagy profiként, a tuning rajongóként luxusautójának luxusszínvonalú garázst kell biztosítania. Az pedig nem nélkülözheti azokat az elemeket, amelyek stílusos megjelenést kölcsönöznek a garázsnak, márpedig minden ilyen garázs alapja a gyönyörű padló.

Fortelock padlóink tökéletesek erre a célra. A különböző színű PVC-lapok kombinálásával saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki a padlót. A padló stílusosan összehangolható az autójával, és a hab a tortán, hogy a padlóra tetszőleges grafika is nyomtatható – legyen szó akár márkajelzésről vagy akár az autó fotójáról.

A padlóburkolat tartós, csillapítja a zajokat, nagyon könnyen karbantartható, és nagy előnye, hogy véletlen sérülés esetén az egyes részek kicserélhetők. Ha szereti egyedi módosításokkal személyre szabni az autóját, értékelni fogja a Fortelock padlóburkolatot. Rendkívül könnyű telepíteni, és Ön ugyanolyan büszke lesz majd a munkájára, mint a “motoros kedvencére”.

Tekintse meg a tuningolt garázsokba legmegfelelőbb Fortelock Industry termékeink ajánlatát!

tuning_1080x1080_FB_2

Ingyenes padlóminta

Mintát szeretnék