Miért emelkedik ki a Fortelock az ipari felhasználásban?

Legyen a célja a padló felújítása, a régi, tönkrement padló megjavítása a gyárban vagy akár egy teljesen új termelői csarnok építése, a legjobb, ha a padló fajtájának kiválasztásával kezd.

Nagyvállalatok esetén a padló megtervezése egy építészre vagy egy tervezőre hárul, míg kisvállalatok esetén ezeket a döntéseket a tulaj általában egyedül hozza meg. Bármelyik csoporthoz is tartozzon, bizonyára azért olvassa ezt a cikket, hogy többet tudjon meg a Fortelock padlólapokról. Ha már olvasta cikkünket arról, hogy mi tesz egy ipari padlót jóvá, olvasson tovább és eláruljuk, milyen típusú padlóra van szükség ipari felhasználás esetén.

Bevezetéskén el kell mondanunk, hogy a Fortelock PVC padló egyaránt ideális gyárak, tervezői irodák vagy raktárak számára is. Ezeknek a helyiségeknek sok közös jellemzője van, de a cikkben azt is leírjuk miért ilyen különleges a Fortelock padlózat.

Klikkes rendszerű padló bármilyen betonalapra

Először is nézzük meg, hogyan újítható fel egy régi betonpadló. A lehetőségek tárháza igen széles. A cement bevonat nagyszerűen működik a talaj kisimításához és a repedések elfedéséhez. Erre a célra az műgyanta bevonat is gyakran használt megoldás. Egy másik, merőben más, lehetőség, a Fortelock PVC padlólapok használata. Lerakhatók gép által polírozott betonlapokra vagy bármilyen minőségű betonalapra az eredeti felszín különösebb javítása nélkül. Nagyobb egyenlőtlenségek esetén azonban javasoljuk a felszín kiegyenlítését. Az ehhez szükséges termékeket, mint cement- és betonkeverékek, feltöltőanyagok vagy bevontatok, megtalálja a Fortemix hivatalos weboldalán.

Ipari felhasználáshoz kedvező tulajdonságok

A klikkes rendszerű PVC padlólapok tökéletesen ellenállnak az ipari felhasználásból eredő veszélyeknek. A polimer összetétel ellenáll az olajnak és a különböző kémiai anyagoknak. A víz nem okoz problémát, hiszen az erős klikkes rendszer annyira szorosan illeszkedik, hogy csak elhanyagolható mennyiségű víz képes bejutni a padlólapok közé. Emellett az AirFlow vízelvezető rendszernek köszönhetően, amely a padlólapok aljába van beépítve, az esetlegesen bejutó víz is gyorsan elpárolog. A csúszásgátló felszínnek köszönthetően a padló biztonságos közlekedést tesz lehetővé és a Fortelock padlólapok a legkevésbé gyúlékony burkolatok kategóriájába tartoznak. Továbbá a Fortelock padló tökéletesen ellenáll a targoncák súlyának- a Fortelock Industry termékcsalád kifejezetten ipari felhasználásra készült és a nagyobb teherbírás érdekében a padlólapok alja tömör.

Nézze meg a termék tanúsítványt

Jelölések a padlón

Gyártási területeken praktikus lehet a különböző zónák (gyártási zóna, folyosó, közlekedési zóna a targoncák számára stb.) padlón való jelölése. Ez megoldható egyszerű felfestésekkel a padlón, amelyek elkülönítik a különböző területeket vagy pedig színes PVC padlólapokkal, amelyek megkímélik Önt a festési procedúrától. A Fortelock klikkes rendszerű padlólapok különböző színekben kerültek gyártásra és szabadon kombinálhatók egymással, így kialakítva a különböző gyártási területeket. Akár a vállalatának színeiben is lerakhatja új padlóját, mert nagy színválasztékot kínálunk. A felfestésekkel ellentétben, amelyek idővel lekopnak, a Fortelock padlólapok nem veszítik el színüket.

Gyors lerakás külső segítség nélkül

Az ár szintén fontos szerepet játszik a padló kiválasztásánál. Nagy gyártócsarnokok és raktárak esetén az ár százezrektől egészen milliókig változhat. A Fortelock esetén érdekes lehet megjegyezni, hogy a padló lerakásával, akár még spórolhatunk is, hiszen a padló kifejezetten könnyen és gyorsan lerakható, külső munkaerő bevonása nélkül. A legtöbb esetben ráadásul a munkálatok leállítása sem szükséges a lerakás ideje alatt, így idő- és profitveszteség nélkül újíthatja fel padlóját. Ahogy már a cikk elején is említettük, a Fortelock padlólapok bármilyen betonra lerakhatók, a legtöbb esetben ragasztás nélkül is. Egy ember 30 m2-nyi padlót képes lerakni egy óra alatt a klikkes rendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi a padlólapok gyors és stabil egymásba illesztését.

Olcsó javítás károk esetén

Még a legjobb padló is szenvedhet el károkat. Elég például egy éles tárgy leejtése és a baj megtörtént. Ilyen esetekben tökéletes választás a PVC padlólap. A padlólapok darabonként cserélhetők, nem szükséges az egész padló felújítása, így a javítás ára a lehető legalacsonyabb marad.

Kedvező ár, minőség, tartósság és tapasztalat. Ezek a legfontosabb feltételek az ideális padló kiválasztása esetén. Mivel a Fortelock kiemelkedően teljesít az összes itt felsorolt kritérium esetén, itt az idő, hogy számításba vegye a következő felújításkor.