Raktár, Szlovákia

Egy 2017-es Fortelock PVC padló kivitelezés egy újabb raktártulajdonos sérült padlóval kapcsolatos gondjait oldotta meg. Mik voltak a követelményei, elvárásai, és hogyan értékeli utólag az eredményt?

Új padlóra vonatkozó igény és a padló kiválasztása

Új padlóra akkor lett szükség, amikor a régi betonpadló mállani kezdett. Betonban az ügyfelünk már nem gondolkodott, elsősorban időhiány miatt. A Fortelock rendszert gyorsabb megoldásnak tartotta, továbbá nagyra értékelte a későbbi esetleges szétszerelés és újratelepítés lehetőségét is.

Érvek a Fortelock mellett

A Fortelock járólapok melletti döntésben nagy szerepet játszottak a termék tulajdonságai. Az ügyfél nyilatkozata értelmében döntő jelentőségűnek bizonyult a karbantartás egyszerűsége, a fektetés gyorsasága, valamint a járólapok esztétikai oldala. A termék paramétereivel cégünk üzletkötője ismertette meg, aki mindent elmagyarázott, tájékoztatta a szállítási feltételekről és más egyéb részletekről. Utólag az ügyfél azt is kiemeli, hogy az új padlón kellemesebb állni és járni is.

A Fortelock rendszer telepítése és lefektetése

Ügyfelünk számára, mint azt már említettük, érdekes lehetőség volt, hogy saját maga fektette le a járólapokat. Úgyszintén nagyra értékelte azt a tényt, hogy nem volt szükség a raktár kitakarítására, mint korábban a beton esetében. A járólapok lefektetése megközelítőleg egy napig tartott, és a munkát ketten végezték. A lefektetéshez ragasztásra nem volt szükség, elég volt pár sarokelemet kivágni. A raktár tulajdonosa annak is örült, hogy a padlón azonnal járni lehetett, és nem kellett átmenetileg felfüggeszteni a működését.

Elégedettség a Fortelock-kal

A Fortelock PVC járólapok esetében ügyfelünk értékeli a lefektetés gyorsaságát, valamint hozzáteszi, hogy ez gyakorlatilag egy karbantartást nem igénylő megoldás, amely a targoncák jelentette terhelést is elbírja: “Mindenképpen csak ajánlani tudom a Fortelock rendszert. Nem csupán garázsba vagy autószervizbe, hanem nagyobb, akár 1000 négyzetméter alapterületű csarnokok esetében is kedvező megoldást jelent.

A kivitelezés részletei
MegrendelőA raktár tulajdonosa
HelySzlovákia
Felület450m2
Felhasznált termékFortelock Industry ECO Grey
Lerakás éve2017