Kertészeti nagykereskedés, Szlovákia

Szlovákiában a pozsonyi CUREL kertészeti központ eredeti padlójának felújítása során a döntéshozók a Fortelock PVC padlóburkoló rendszer lefektetése és használata mellett döntöttek. Ma, mintegy négy évvel az új padló lefektetését követően, örömünkre szolgál, hogy a cég immáron rendszeres ügyfelünk. Hogy miért? Alább megtudhatják.

Új padló szükségessége és kiválasztása

A bevonattal ellátott eredeti betonfelület rendkívül rossz állapotban volt és a kialakult repedések javítása túlságosan bonyolultnak tűnt.

A kínálkozó lehetőségek között válogatva az ügyfelünk két alapkövetelményt fogalmazott meg, és ezek alapján kívánta meghozni a döntését. Ezek közül az egyik a lefektetés gyorsasága, a másik az új padló esztétikai oldala volt. El akarta kerülni azt a helyzetet, hogy egy elhúzódó felújítás miatt hosszabb időre be kelljen zárnia a telephelyet. Eredetileg öntött padlóban gondolkodott, ennél azonban ismét fennállt a repedések kialakulásának veszélye, amellyel még egyszer nem kívánt szembenézni.

„Nálunk a járófelület meglehetősen nagy megterhelésnek van kitéve. A szóban forgó terekben meglehetősen sok áru mozog, ezért arra van szükségünk, hogy a padló valóban nagyon tartós legyen.”

A padló márkáját nem tartotta fontos kritériumnak. Nagyon fontos volt ugyanakkor a számára a minőség és az ár kölcsönös aránya, és ügyfelünk szemében a Fortelock megfelelt e követelménynek. A Fortelock padlóburkoló rendszerrel először az interneten találkozott. Megtetszett neki a padlórendszer ipari alkalmazhatósága, valamint a csúszásgátló kivitel. Ez különösen pozitív tulajdonság ott, ahol a virágok ápolása során gyakran lesz vizes a padló.

A Fortelock mellett szóló érvek

A padló végső kiválasztása mellett szólt az is, hogy élesben is kipróbálhatta a padlórendszer tulajdonságait: “Tetszett, hogy megvásárlása előtt nálunk is kipróbálhattuk a Fortelockot. 5 m2 árut ingyen kaptunk, hogy meggyőződhessünk arról, mennyire bírja a padló közvetlenül nálunk a terhelést. Az ajtónál fektettük le, ott, ahol a legnagyobb a terhelés. Meggyőződésem, hogy a próbaidőszak során több tucat kamionnyi áru áramlott át ezen a szakaszon. A padló bizonyított, és helytállt a próba során. Ez döntött.”

A Fortelock padlóburkolat telepítése és lefektetése

A padlórendszer lefektetése, telepítése nem jelentett semmilyen komplikációt az ügyfél számára. Az önerős lefektetés lehetőségét pozitívan értékeli, ugyanakkor saját munkavállalói leterheltsége miatt külső padlóburkoló cég segítségét kérte. Az 550 m2 új padlót egy hétvége alatt 4 személy fektette le.

Elégedettség a Fortelock padlórendszerrel

A PVC Fortelock padlórendszer esetében ügyfelünk különösen nagyra értékeli a lefektetés gyorsaságát, és hogy azonnali használatba vehető. Ezen felül az esetleges későbbi javítások egyszerűségét is díjazza: “A Fortelock padlórendszer esetében egyszerű a javítás, és azonnal használatba is vehető. Nem zárhatjuk be a telephelyünket 3-4 napra, ez a mi esetünkben elképzelhetetlen.”

Törzsvásárló

Az ügyfél elégedettségét nem csak a dicsérő szavak mutatják, amelyek minket, mint gyártót, természetesen nagy örömmel töltenek el, hanem az is, hogy tovább növelte az új Fortelock padlóval burkolt alapterületet. Az első lefektetéstől számított négy év elteltével a Fortelockkal burkolt felület újabb 550m2-tel nőtt. A Facebookon megtekinthetik maga a telepítés folyamatát. Ugyanitt megtalálhatja cégünk újdonságait is.

A kivitelezés részletei
Megrendelő Kertészeti nagykereskedés
Hely Pozsony, Szlovákia
Felület 550 + 500 m2
Felhasznált termék Fortelock Industry Graphite
Lerakás éve 2015 + 2018