Gyártás, Németország

Műanyaggyártással foglalkozó vállalkozás, az eredeti betonpadló kiváltása. Miért választották a Fortelock-ot? Alább olvashat mindazon igényekről, követelményekről és okokról, amelyek egy újabb ügyfelünket vezették el oda, hogy új padlót választott.

 

Új padlóra vonatkozó igény és a padló kiválasztása

A padlócseréhez vezető legfontosabb indokot a fokozott porosodás jelentette. Az ügyfél olyan padlót keresett, amely nem porosodna úgy, mint a betonpadló. Az új padlótól elsősorban azt várta, hogy egyszerűbb lesz karbantartani, és kevésbé fog porosodni. A kiválasztás során fontos érv volt az is, hogy önerőből, külső cég bevonása nélkül fektethesse le az új padlót.

Érvek a Fortelock mellett

A Fortelock PVC padlóburkolatról az ügyfél az interneten szerzett tudomás. Már a kezdetektől fogva tudta, hogy PVC padlót szeretne, kerámia járólapokban vagy betonpadlóban egyáltalán nem gondolkodott. A Fortelock melletti döntését elősegítette mind a telepítés gyorsasága, mind a rendszer esztétikai jellemzői. Mi több, plusz pontot kapott a Fortelock az áráért is, miután végül olcsóbb opciónak bizonyult, mint a többi mérlegelt megoldás.

A padlóval szemben támasztott egyéb követelmények

Az ügyfél számára a döntéshozatal során fontosnak bizonyult a stabilitás, miután a padlón targoncák közlekednek és parkolnak. Ehhez kapcsolódnak az új padlóval szemben támasztott további követelmények is – azaz hogy csúszásgátló kivitelű legyen, és nem jöjjenek rajta létre csíkok.

A Fortelock rendszer telepítése és lefektetése

A telepítést az ügyfél saját erőből, külső személyek bevonása nélkül végezte. Maga a padló lefektetése két napot vett igénybe, az előkészítés további egy napot. A cég dolgozója a telepítést problémamentesként jellemzi: „A Fortelock melletti egyik legfontosabb érv az volt, hogy a telepítése kevesebb időt és előkészületet igényel, mint például a betonpadló esetében.

Elégedettség a Fortelock-kal

A telepítés gyorsasága mellett az ügyfél értékeli azt az előny is, amely a Fortelock-ot a többi ipari padlóval szemben jellemzi – mozgás és járás során a dolgozók „puhaságot”, azaz kényelmesebb munkavégzési körülményeket érzékelnek. Továbbá megállapítja, hogy mostanáig nem jutott a tudomására a padlóval kapcsolatosan semmilyen negatív tulajdonság, és összességében rendkívül pozitívan értékeli.

A kivitelezés részletei
HelyszínGyártócsarnok, Németország
Alapterület550m2
TermékFortelock Industry ECO Grey
Kivitelezés éve2017