Kereskedelmi felhasználás

A legfőbb követelmények kereskedelmi egységek burkolása esetén a következők: alacsony karbantartási igények és a padló tartóssága. Ha felújításra van szükség az idő és a költségvetés fontos szerepet játszik, általában mind a kettőből kevés áll rendelkezésre.

Egy tipikus példa lehet ilyen felhasználásra a modern irodai környezet. Manapság a vállalatok előnyben részesítik a nyílt terekben folyó munkát, melynek így rugalmasnak és egyszerűen újjáépíthetőnek kell lennie. A vinyl klikkes rendszerű padlólapok könnyedén alkalmazkodnak a változó feltételekhez, így a felújítással járó költségek számottevően lecsökkenthetők és az iroda bármikor egy új megjelenést nyerhet. Annak érdekében, hogy az alkalmazottak jól érezzék magukat a munkahelyükön, kellemes környezetre van szükségük. Egy kényelmes és igényes burkolat segít ennek elérésében.

A bejáratok, vészkijáratok és személyzeti helyiségek számára a közepest teherbírású Fortelock Light padlólapokat ajánljuk, míg magas terhelés esetére a Fortelock Industry-t. A Fortelock padlólapok garantálják a minősi padlót, amely amellett, hogy rendkívüli módon kopásellenálló, igen biztonságos is a vendégek és az alkalmazottak számára is egyaránt a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően. Ráadásul a burkolat lerakása idő- és pénztakarékos megoldás.

A közepes terhelés esetén a Fortelock Light termékcsalád tagjait, míg a magas terhelés esetén a Fortelock Industry  termékcsalád tagjait ajánljuk, így garantálva, a legmegfelelőbb megoldást és hogy ön a lehető leghosszabb idő keresztül élvezhesse padlóját.

Tudta-e?

A belsőterek színe befolyásolja a fogyasztók és egyéb látogatók hangulatát és a vállalatról kialakított képét. Néha nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi alapján alkotunk véleményt, hiszen ez teljesen ösztönös és tudatalatti. A színek hozzájárulnak a kliensek által kialakított pozitív és negatív benyomásokhoz. A zöld és kék árnyalatai a békés hangulatot erősítik meg. Túl sok piros agressziót és konfliktust idézhet elő. Ha narancssárga és barackos színeket használ erősíti a közösségi és kommunikációs légkört. Legyen óvatos viszont a sárga használatával, mert ez stresszt vagy szorongást válthat ki néhány ember esetében.

Klikkes rendszerű PVC padlólap előnyei

 • Lerakás a munkálatok lehető legkevesebb megzavarásával- néhány óra elegendő a lerakáshoz
 • A különálló darabok egyszerűen kombinálhatók és a színek összeegyeztethetők a környezettel
 • Gyors és egyszerű lerakás
 • Meghibásodott darabok egyszerű cserélhetősége
 • Ellenáll az irodai székek káros hatásainak (székkel való gurulás a padlón)
 • A padlólapok aljába épített csatornarendszer megakadályozza a penész kialakulását
 • Az aljzat csak minimális előkészítést igényel = időtakarékosság: 55%-kal gyorsabb, mint más padlóburkolat lerakása
 • A legtöbb esetben nincs szükség ragasztásra= pénz- és időmegtakarítás
 • Nagy terhelés esetén is megfelelő
 • Nagyon ellenálló klikkes rendszer
 • Javítja a beltéri levegő minőségét
 • Rezgés- és zajcsökkentő

Kérdése van? Írjon nekünk…